Wil jij groeien in online?

De digitale wereld is een wirwar aan connecties. Met een goede digitale strategie is het mogelijk om een plek te claimen in het hoofd en het hart van jouw eindgebruikers. Door deze plek in te nemen stel je jezelf in staat om in online te groeien. Te groeien in bekendheid, verkeer, klanten en omzet. Samen maken we een passende strategie waardoor je succesvol online kan groeien.

Lees meer

Online groeien doe je door?

De wereld van online marketing is veelzijdig en complex. Als full service digital agency vinden wij het belangrijk complexiteit terug te brengen tot eenvoud. Eenvoud in de klantreis en eenvoud in de te maken keuzes door jouw klanten. Online groeien doe je door focus aan te brengen. Focus op hetgeen je wilt bereiken. Focus op je content en op de juiste kanalen.

De juiste kanalen kies je door goed te luisteren naar je doelgroep. Door je in hen te verdiepen en te weten waar zij actief zijn. Op elk kanaal plaats je namelijk content die past bij de doelgroep van dat kanaal. De manier waarop content geconsumeerd wordt verschilt sterk per kanaal. Een vacature doet het misschien heel goed op Facebook, maar weer niet op LinkedIn. Je kan een website lanceren, maar misschien verwacht je doelgroep wel het gemak van een webshop.

Samen maken we deze keuzes al vroeg in het traject. Wat past het beste bij de doelgroep en op welk moment van hun digitale klantreis. Samen bepalen we wat groei voor jouw organisatie is en wat je nodig hebt om dat te realiseren met concrete acties in elke stap van het project.

Werk aan de groei van je online bekendheid

Het bouwen van een onwijs mooie, super coole, snelle website, webshop of digitaal platform is niet genoeg. Het helpt wel, maar het is niet genoeg. Wij bouwen niet alleen de digitale wereld van vandaag en morgen, maar weten ook alles van online marketing om jouw digitale oplossing online te laten groeien.

Wij helpen je bij het vormen van een strategie, ontwerpen en ontwikkelen unieke concepten, leveren continue support en optimaliseren jouw platform. Alles om jouw business digitaal te vertegenwoordigen zoals wij het samen bedoeld hebben en je gebruikers dat vragen. 

Online marketing: van plan tot uitvoering

We doorlopen samen een aantal fases om jouw organisatie online te laten groeien.

  • Data & insights (eindgebruiker & markt)
  • Strategie (merkwaarden)
  • Creativiteit (award winning oplossingen)
  • Platformontwikkeling (in iteraties)
  • Digital Marketing (continu proces)

We kijken samen met jou welke kanalen het beste aansluiten bij jouw strategie en (potentiële) klanten om online te groeien. Aan de hand van de gekozen marketing kanalen werken wij een strategisch plan uit voor jouw organisatie. Vervolgens wordt er een persoonlijke sessie ingepland om dit marketingplan te presenteren. Hierin laten we zien hoe we samen de online groei gaan realiseren. Daarna zullen wij oplossingen ontwerpen en ontwikkelen zodat we de middelen hebben om de groei te realiseren. Digital Marketing zetten we in om continu te blijven draaien aan de knoppen en de geboden oplossing beter te maken. 

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.