Open source webshop

Open source beschrijft de software die in productie en development vrije toegang geeft tot de bronmaterialen (de source) van een eindproduct. Zo gebruiken wij Magento als basis om jouw open source webshop in te ontwikkelen. Inmiddels hebben onze open source specialisten al talloze open source webshops gebouwd. Wil je weten of Redkiwi de open source expert is die jij zoekt? Lees snel verder!

Lees meer

Maak gebruik van open source experts!

Met name de grote community aan open source specialisten is een groot voordeel. Wereldwijd werken er veel mensen in open source systemen,waardoor eventuele problemen tijdig worden ontdekt. De community is constant bezig met het optimaliseren van de open source software voor webshops. Zij zorgen er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. Veilig en up-to-date dus!

Daarnaast is de software vrij beschikbaar en hiermee betaal je dus geen dure licentiekosten om een open source webshop op te starten.

Waarom Magento als basis voor een open source webshop?

Waarom zou je kiezen voor een Magento open source webshop en niet voor een e-commerce oplossing via een ander platform? Namens open source agency Redkiwi: een terechte vraag! Kritisch zijn is altijd goed. Een Magento webshop heeft meerdere voordelen. Ten eerste is de Magento-core modulair en uit te breiden met beschikbare extensies of eigen code. Daarnaast bieden de nieuw ontwikkelde API’s betere integraties met externe software voor bijvoorbeeld je ERP- of CRM-pakket. 

Magento heeft een groot aantal basisfunctionaliteiten in het pakket zitten. Dit gecombineerd met onze steengoede uitbreidingsmogelijkheden heb je de middelen voorhanden om jouw open source webshop topprestaties te laten leveren. In Magento bouwen we je open source webshop precies zoals je gebruikers die in gedachten hebben. Of eigenlijk, nog beter!

Dus wil jij beter presteren met je open source webshop en heb je een open source agency nodig om hierbij te helpen? Neem dan contact op, wij kunnen zeker helpen!

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.