E-commerce oplossingen op maat

E-commerce multichannel

Een schaalbare webshop voor online verkoop van jouw product of dienst. Online verkoop realiseren doe je met een goede webshop. Daarbij staan gebruiksvriendelijkheid voor organisatie en eindgebruiker voorop. Echter, wij gaan graag een stapje verder door het intelligent inzetten van data, design & development. Zo zorgen we samen dat de webshop perfect is geïntegreerd in jouw bedrijfsvoering. Van het aantrekken van klanten tot het verzenden van het pakket en de afhandeling. Een webshop is namelijk meer dan een tool, het is een manier van zakendoen.

Jouw webshop, mooi én functioneel

Onze bewezen datagedreven aanpak zorgt voor een ultieme ervaring voor gebruikers. Geen ruimte voor gut feeling. Om jouw vernieuwde webshop in kaart te brengen wordt er tijdens de discovery fase de persona's, klantreis en business model canvas uitgewerkt. Gebaseerd op deze informatie wordt het functioneel ontwerp en aansluitend het concept design gemaakt. De grote betrokkenheid van de klant zorgt voor de nodige validatie zodat het uiteindelijke concept naadloos aansluit op de behoefte van zowel de organisatie als de klant.

Als het concept staat gaan we vanuit een digitale strategie aan de slag met de digitale marketing van jouw webshop. Op basis van die resultaten analyseren onze kiwi's erop los en werken we continu aan een hogere conversie en een betere webshop.

Vaak gevraagd bij een e-commerce webshop

Bij het maken van e-commerce oplossingen zien wij vaak dezelfde vragen terugkomen. Wij kunnen jullie ondersteunen met:

E-commerce multichannel

Meer weten over dit onderwerp?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Customer-driven

Als e-commerce specialist leren wij jouw merk van binnen en van buiten kennen, maar nog belangrijker luisteren wij naar je klant. Wij gaan customer-driven aan de slag. Met oog op de customer journey leven we ons volledig in in de wensen en gewoonten van de eindgebruikers, zodat we precies weten welke digitale strategie we moeten inzetten om resultaat te boeken en om jouw eindgebruikers in beweging te krijgen. Samen creëren we de behoefte voor een aankoop. Een e-commerce platform moet de ambities nu én in de toekomst ondersteunen. Dat doen onze e-commerce developers met mooie, simpele en overzichtelijke webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven.


Hoe gaat de implementatie in zijn werking?

Vraag je je af wat erbij komt kijken om een nieuwe website te laten maken? Redkiwi geeft je een kijkje in de keuken met betrekking tot de implementatie. Onze werkwijze bestaat uit 3 fases die vloeiend door elkaar verweven zit: Create - Digital - Impact. Nieuwsgierig? Lees meer over het implementeren van jouw nieuwe website of webshop.

Slimme Magento 2 oplossingen

Als Magento bureau heeft het platform geen geheimen voor ons en creëren wij de beste B2C en B2B commerce oplossingen met onze klanten. Wij kennen Magento door en door en weten hoe we het systeem optimaal kunnen inzetten. Door de aanwezige kennis kunnen wij goed sturen op waar maatwerk nodig is. Full service betekent daarnaast dat wij ook de hosting verzorgen voor onze klanten, zoals voor Zuiver, Bold Monkey en Eshuis. Het grote voordeel van het onderhoud en hosting op één plek is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de site. Je kan dus terecht voor al je (digitale) vraagstukken bij maar één partij: Redkiwi.

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.