Over ons

De digitale wereld is een wirwar aan connecties. In deze complexe wereld verbinden wij mensen aan merken en streven wij naar eenvoud. Jouw vraagstuk is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij aan met concepten die je verwachtingen overtreffen.

Zo vertalen wij als full service digital agency het unieke gedachtegoed van organisaties naar de best mogelijke oplossingen. Daarmee helpen wij onze klanten succesvol te zijn, om impact te maken. Omdat we Redkiwi zijn; digitale denkers en doeners!

Het verhaal van Redkiwi

Full service digital agency

  CREATE DIGITAL IMPACT

  Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT.

  Hoe wij dat doen?

  We ontwikkelen onbegrensd en met plezier

  Wij zijn een groep digitale hoogvliegers die gedreven en gepassioneerd werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Duidelijk en direct. Vrolijk en vakbekwaam. Betrouwbaar en betrokken. Elke dag dagen wij onszelf weer met plezier uit. Hierbij leggen we elkaar geen grenzen op, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Het Redkiwi team

  We streven naar duurzame oplossingen die verrassen

  We ontwerpen vanuit het unieke gedachtegoed van de klant. Dat wat hem de rode kiwi tussen de groene maakt. We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart.

  Meedoen?

  We overtreffen onszelf continu

  Ja! We ontwerpen en bouwen, en brengen zo organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Met concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. Omdat we Redkiwi zijn; digitale denkers en doeners.

  Bekijk ons werk

  Partners

  Met ons werken?

  Deel jouw uitdaging

  Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.