Midden in de maatschappij

Bij Redkiwi houden we van hard werken. Maar in het leven draait het ook om andere dingen. En daar doen wij graag aan mee.
Lees meer

Redkiwi zet zich in!

Sport is de bindende factor binnen Redkiwi. Om naar te kijken… en om zelf te doen. Regelmatig combineren we het nuttige met het aangename, in de vorm van sponsoractiviteiten. Maar ook vele kiwi’s organiseren zelf acties voor het goede doel.

Klimmen tegen MS

Team Kan Niet? KAN NIET! is een groep enthousiaste, positief ingestelde, jonge mannen en vrouwen die zich allen inzetten om MS patienten om een mooi en volwaardig leven te laten leiden met MS. Jasper is hierbij betrokken.

Jaarlijkse run tegen borstkanker

Save the Boobies; een initiatief met een knipoog maar wel één met een serieus doel! Sinds 2012 trekt Save the Boobies de stoute hardloopschoenen aan in een jaarlijkse run tegen borstkanker. Onze Aniek is één van de organisators!

Team 315

Team315 is een Roparunteam dat in 2011 is ontstaan uit een groep mensen die bijna allemaal te maken hebben (gehad) met kanker. Zo was er voor iedereen wel een persoonlijke reden om het team op te richten. Catherina is onderdeel van het team.

Together for an MS-free world

Bij MoveS willen ze meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. Ze doen dit door het organiseren van Flagships evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS.

24 uur Non Stop Non Profit

Elk jaar zet Redkiwi zich in voor het goede doel. Bijvoorbeeld in 2014 heeft Redkiwi zich 24 uur NonStop NonProfit ingezet voor stichting MoveS. Het voltallige team van Redkiwi zet zich hier kosteloos voor in.

Meer weten?

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.