Over Redkiwi

Het meest fruitige bureau van Nederland

Onze ambitie is om samen met een enthousiast team onze klanten online succesvol te maken. Daarbij willen we het leukste bureau van Nederland zijn om mee (of bij) te werken! Mooi doel, of niet? We vertellen je hier graag meer over.

Over ons

Waar staan we voor?

Wij geloven dat samen groeien leuker is. Samen? Ja, met elkaar en met onze klanten. Twee weten meer dan één dus waarom zou je iets alleen willen doen? We zijn leergierig en ambitieus en verwachten dit eigenlijk ook van onze klanten.

Ja, waarom bestaan wij eigenlijk?

We bestaan omdat we geloven dat we organisaties kunnen helpen met meer online succes. Dat doen we op onze manier. Met plezier en gedrevenheid. Elke dag.

Digital DNA string

Vanaf dag 1 in december 2004 hebben we ons bezig gehouden met websites en webshops. Geen huisstijlen, geen brochures, geen events. Alleen maar digital werk. Natuurlijk is de online wereld in de afgelopen jaren veel veranderd, maar de online basis elementen zitten in ons DNA. En ons DNA verstrengeld zich graag met nieuwe technologieën.

Yep, kiwi's willen groeien!

Een gedreven team met ervaren rotten en jonge honden. Een mix die zorgt voor kwaliteit en energie. We leiden onze eigen Kiwi's op met persoonlijke opleidingsprogramma's. Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden, ieder in z'n eigen vakgebied.

Bekijk de kiwi's

Er is meer dan werk...

Kiwi's groeien in een struik dicht bij elkaar. Onze kiwi's zoeken elkaar ook graag op naast het werk. Een biertje, ff rennen, sportieve uitdagingen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is afgelopen jaren door de kiwi's gedaan.

Ook een kiwi worden?

Met een open blik.

De wereld draait niet om ons. Dat weten we donders goed. Daarom helpen we vrijwillig verschillende non profit organisaties met hun digitale uitdagingen.

Bekijk wat wij doen

Join de kiwi's!

Bij Redkiwi verhuren we in samenwerking met Skepp gedeelten van ons prachtige kantoor aan enthousiaste freelancers en creatieve bedrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En hoe meer samenwerkingen natuurlijk.

Interesse? Schroom niet!
Prijzenkast

Betrokken bij, genoemd door

Meerdere jaren op rij is Redkiwi uitgeroepen tot het snelst groeiende internetbureau van Nederland (FD Gazellen Awards & Deloitte Fast50). Redkiwi is lid van het DDA (Dutch Digital Agencies).

 • Dutch Digital Agencies
  Dutch Digital Agencies

  Samen met andere toonaangevende internet- en mediabureaus is Redkiwi aangesloten bij Dutch Digital Agencies (DDA). Het DDA stimuleert het professionele, transparante en creatieve vermogen van de branche. Het DDA heette voor juli 2014 Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN).

  Lees meer over DDA
 • Deloitte Technology Fast50
  Deloitte Technology Fast50

  Redkiwi is een aantal jaar op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50: de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland, de Benelux en EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Azië).

  Lees meer over de Deloitte Fast50
 • FD Gazellen
  FD Gazellen

  Het Financieele Dagblad en Graydon bepalen elk jaar de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Redkiwi stond al een paar keer in die lijst! Facts & Figures over Redkiwi en de FD Gazellen awards: - In 2012 voor de 5e keer op rij genomineerd - 23ste plek in de Top 100 van 2008 - Drie achtereenvolgende jaren in de Top 100 (2008, 2009 en 2010) - Diverse keren het ‘snelst groeiende internetbureau' op de lijst

  Lees meer over de FD Gazellen Awards
 • Emerce top 100
  Emerce top 100

  Het gaat goed met Redkiwi en dat valt op! In 2016 stonden we voor het vierde jaar op rij in de Emerce top 100. We zijn dus goed op weg om ons doel te halen: het beste en meest servicegerichte bureau van Nederland worden. De Emerce top 100 is een speciale jaarlijkse uitgave waarin de uitkomsten van een imago-onderzoek worden gepubliceerd.

  Lees meer over de Emerce top 100
 • Mailplus Agency Award
  Mailplus Agency Award

  Op 5 november waren we uitgenodigd voor het eerste MailPlus Agency Award event van MailPlus. En jawel! We waren één van de Award-winnaars.

  Lees het nieuwsbericht
Kiwi's

Niemand werkt met een bedrijf. Iedereen werkt met mensen

Beetje een dooddoener, maar oh zo vaak vergeten…

Bekijk alle Kiwi's
Social media

Een kijkje in de keuken

In contact komen?

Bel Erik!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: