WordPress websites

WordPress voor veelzijdige én betaalbare sites. WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. Dit CMS bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen die gebruik maken van WordPress. Waar wacht je nog op?
  • Wordpress logo svg
Lees meer

Waarom WordPress?

De reden hiervoor is simpel; WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak. Met WordPress als CMS doet je je niet onder van grote, bekende merken. De websites van Radio 538, The Voice of Holland, NRC zijn voorbeelden die gebruik maken van WordPress. Internationaal wordt WordPress o.a. gebruikt door Harvard University, Top Gear, The Rolling Stones, Sony & Volkswagen. De lijst gaat nog wel even door; ontdek zelf het gemak!

Gedreven door een community

De enorme populariteit van WordPress is mede te danken aan een enorme actieve community. De community zorgt ervoor dat de beveiliging en functionaliteiten van WordPress altijd up-to-date zijn. Zo weet je zeker dat jouw website altijd goed beschermd is. Daarnaast zorgen zij ook voor continue vernieuwing van het platform.
Nu én in de toekomst.

Direct een multifunctionele website

Er zijn talloze mogelijkheden met een WordPress website. Van bloggen en evenementen toevoegen tot je boodschap met video’s weergeven, het kan allemaal. Ontelbare templates, plugins en andere handigheidjes, vooraf voor jou geselecteerd. Dit maakt WordPress de geschikte keuze voor jouw website.

WordPress of TYPO3

De keuze voor een CMS is een belangrijke keuze. Jij bent tenslotte degene die er regelmatig mee werkt. Aan de hand van jouw wensen en toekomstvisie adviseert Redkiwi welk CMS het beste bij je past. Dit bespaart je kostbare tijd.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.