Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

Dé WordPress bouwer voor elk bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een website te laten bouwen op basis van WordPress. Een van de grote voordelen van dit open source CMS (content management system) is dat een WordPresswebsite eenvoudig onderhouden en bijgewerkt kan worden. Redkiwi is een WordPress bouwer die dit voordeel maximaal benut voor tal van ondernemingen en zelfs particulieren

Als WordPress bouwer verzorgt Redkiwi graag de vormgeving van je website. We kunnen jouw site bouwen op basis van een standaard theme, of er speciaal een voor jou ontwikkelen. Zo ziet jouw WordPress-website er altijd precies uit zoals je dat wilt.

Wat Redkiwi als WordPress bouwer te bieden heeft?

  • Betaalbare dienstverlening op maat;
  • Een WordPress-website die jouw verwachtingen overtreft;
  • Een plezierige en transparante werkwijze;
  • Toekomstbestendigheid en volop aanpassingsmogelijkheden.

Eindeloos veel mogelijkheden

Een website op basis van WordPress biedt talloze voordelen. Zo wordt een WordPress-website in principe modulair opgebouwd. In bouwkundige termen zou je kunnen zich dat een dergelijke website een bouwsel is van geprefabriceerde onderdelen. En net zoals in de bouw levert dat winst op in tijd en geld. De mogelijkheden om altijd maatwerk te leveren, lijden daar overigens niet op. Wanneer je door Redkiwi een website in WordPress laat ontwerpen, dan ben je verzekerd van een op en top professionele website. In onze portfolio tref je daarvan diverse voorbeelden. WordPress is overigens volkomen zoekmachinevriendelijk. Dat betekent dat de content in dit CMS eenvoudig te lezen is door Google. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor een optimale vindbaarheid.

Denk je ook dat een WordPress-website iets voor jou is en dat Redkiwi de juiste WordPress bouwer is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met ons. Wij schetsen je graag de mogelijkheden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.