Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

De kracht van een ervaren WordPress designer

Wanneer je een goede online vertegenwoordiging wil, dan is een representatieve website noodzakelijk. Een website met voldoende functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd de kosten beheersbaar wil houden en het onderhoud zoveel mogelijk in eigen beheer wil hebben. Een WordPress-website van Redkiwi is de beste optie. WordPress is hét CMS dat een laagdrempelige, maar toch zeer professionele en volledige website garandeert. Als deskundig WordPress designer is er geen betere partner denkbaar dan Redkiwi. Wij kunnen je wensen en visie het beste vertalen naar een online platform waarmee je nog jaren vooruit kan. Weten hoe dat er precies uitziet? Bekijk onze portfolio en zie hoeveel klanten je zijn voorgegaan en wat wij voor hen betekenen.

Wat je mag verwachten van een ervaren WordPress designer?

  • Een op en top professionele website
  • Vindbaarheid in Google en andere zoekmachines
  • Content die bezoekers verandert in klanten
  • De mogelijkheid om het platform eenvoudig verder uit te bouwen

Wat kan een WordPress designer voor je doen?

Een WordPress designer beschikt over de competenties om een goed ogende en prettig leesbare website voor je te ontwerpen en bouwen. Daarnaast kan hij je ondersteuning bieden bij het onderhoud en het actualiseren van de website. Als je bijvoorbeeld een professionele blog beheert, is het fijn als je daar zo nu en dan nieuwe functies aan toe kunt voegen. Heb je een eigen website? Dan is het zeker geen slecht idee om eens in de zoveel tijd de website te verrijken met nieuwe secties en actuele nieuwsberichten. De WordPress designer regelt dit voor je, waardoor deze essentiële activiteiten je geen extra tijd en energie kosten. Schakel vandaag nog een WordPress designer in, zodat je de website die je in gedachten hebt, optimaal kunt digitaliseren.

Zie je wat in een WordPress designer van Redkiwi en spreekt onze werkwijze je aan? Kom dan eens langs of neem direct contact op. Wij verkennen graag met je de mogelijkheden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.