Wordpress expert nodig?

Samen maken wij digitale impact voor jouw organisatie!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

Dé WordPress expert voor middelgrote en grote bedrijven

Internet heeft ons lees- en zoekgedrag flink veranderd. Alles is op elk moment beschikbaar en consumenten kunnen naar hartenlust het wereldwijde web afstruinen, op zoek naar de gewenste support of het verlangde product. De noodzaak van een vindbare en representatieve website hoeft door ons dan ook nauwelijks onder het voetlicht te worden gebracht. Als je precies zo’n website wilt en tegelijkertijd de kosten beheersbaar wilt houden en het updaten zoveel mogelijk zelf wilt doen, dan is WordPress het voor de hand liggende CMS voor je nieuwe website. Als WordPress expert haalt Redkiwi het maximale uit dit systeem. Niet voor niets gingen vele tevreden klanten je al voor met een WordPress-website bij Redkiwi.

Maar wat betekent dat nou concreet, een ‘WordPress expert’?

  • Redkiwi schetst altijd een helder overzicht van de kosten van realisatie en onderhoud.
  • Je krijgt een website die je verwachtingen overtreft.
  • De nieuwe website is vindbaar en eenvoudig te onderhouden.
  • Wij kennen alle ins- en outs- van dit CMS en komen tot het beste resultaat.

Kies voor een WordPress expert van Redkiwi

WordPress is haast het ideale platform om een website op te realiseren. Het is snel, zoekmachinevriendelijk, eenvoudig te beheren en ook eenvoudig te realiseren. Concreet betekent dat voor je dat wij relatief snel een website voor je kunnen hebben staan, tegen verrassend lage kosten. Dat heeft natuurlijk te maken met de gunstige eigenschappen van WordPress, maar ook zeker met de toewijding van onze medewerkers. Elke WordPress expert van Redkiwi staat te trappelen om voor je aan de slag te gaan. En als experts weten zij natuurlijk waar ze mee bezig zijn. Zij halen stuk voor stuk al het mogelijke uit WordPress en maken precies de website die je voor ogen hebt.

Ben je op zoek naar een WordPress expert en zie je wel iets in de visie van Redkiwi? Wacht dan vooral niet en neem contact op. Wij geven je direct inzicht in de mogelijkheden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.