Wordpress internetbureau

Samen maken we impact en boeken wij resultaat in de digitale wereld, in welke branche je ook actief bent, wij, als digital agency, weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers.

  • Wordpress logo svg
Lees meer

Redkiwi: Ervaren WordPress internetbureau

Internetbureau Redkiwi is dé specialist voor bedrijven, instellingen, organisaties en instanties die bij het laten maken van een website voor gebruiksvriendelijkheid kiezen. Onze naam is onlosmakelijk verbonden met service en gebruiksgemak, wat erin resulteert dat steeds meer mensen voor het opzetten van hun website met Redkiwi samenwerken. Wij zijn begonnen in Amsterdam en hebben inmiddels klanten en opdrachtgevers uit alle delen van het land. Redkiwi heeft als gespecialiseerd WordPress internetbureau honderden websites ontworpen voor een groeiende en tevreden klantenkring. Er zijn dan ook legio redenen te bedenken om een website met WordPress te laten ontwikkelen.

Het opzetten en bijhouden van een reguliere site vereist de nodige kennis van HTML. Deze opmaaktaal voor internet wordt gekenmerkt door vele codes, tags en tekens, die bepalend zijn voor de indeling en het uiterlijk van een webpagina. Het grote pluspunt van WordPress is dat dit systeem zonder digitale geheimtaal werkt. WordPress is gebaseerd op het Content Management System of CMS. Hiermee kan in een bestaande lay-out zogeheten platte (of onbewerkte) tekst worden ingevoerd. WordPress internetbureau Redkiwi zweert bij dit systeem, dat bijzonder handig is voor bedrijven of organisaties die websites hebben waarvan de content regelmatig moet worden aangepast.

Redkiwi maakt het eenvoudig

De perfecte website ligt binnen handbereik dankzij Redkiwi en WordPress. Internetbureau Redkiwi ontwikkelt voor jou de eerste versie van je met WordPress opgezette website. Wij zorgen er uiteraard voor dat het geheel aan je wensen en eisen voldoet, zodat je bij de livegang van je website direct een perfect op je bedrijf en huisstijl aansluitend online visitekaartje heeft. Om je WordPress-website te actualiseren hoef je dus geen internetexpert te zijn. De support die Redkiwi verleent, gaat echter ook gewoon door nadat je website is gelanceerd. Je kunt als klant met vragen altijd terecht bij ons team van specialisten, want WordPress internetbureau Redkiwi staat voor doorlopende ondersteuning en optimale tevredenheid.

Wil je een WordPress website en een deskundig WordPress internetbureau? Neem dan contact op met Redkiwi. Je bent altijd welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Op onze beurt doen wij je graag een offerte toekomen die zowel past bij je wensen als bij je mogelijkheden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.