Wordpress ontwerper

Als internetbureau hebben wij onze eigen WordPress set-up gerealiseerd. Dit maakt maatwerk ontwikkelingen voor jouw digitale oplossing makkelijker en daarnaast behoud je de flexibiliteit van WordPress. Wij, als WordPress ontwerper, maken online strategieën, concepten en designs voor je nieuwe website. 
We ontwerpen het nieuwe WordPress platform vanuit het unieke gedachtegoed van jullie organisatie. Dat wat jouw organisatie de rode kiwi tussen de groene maakt. We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart.
Lees meer

Redkiwi: WordPress ontwerper met ervaring

Het willen hebben van een nieuwe website is een wens die veel (toekomstige) ondernemers delen. Niet moeilijk is het om je voor te stellen hoe zo’n nieuwe website eruit moet komen te zien, wat hij moet kunnen en wat hij moet vertellen. Maar hoe realiseer je zoiets? Allereerst met een deskundige websitebouwer die je wensen kan waarmaken. Internetbureau Redkiwi is een ervaren WordPress ontwerper en daarnaast deskundig in alle facetten van webdesign. WordPress CMS kunnen wij je van harte aanbevelen. Dit omdat het relatief eenvoudig door je zelf te beheren is en ook de kosten laag zijn. Veel klanten als jou, zijn je dan ook voorgegaan met een WordPress-website van Redkiwi.

De voordelen van een deskundige en ervaren WordPress ontwerper:

  • Razendsnel een nieuwe, professionele website
  • Eenvoudig zelf het beheer ter hand nemen
  • Vindbaarheid in de bekende zoekmachines
  • Volop mogelijkheden tot uitbreiding (o.a. blog, nieuws, etc.)

Laat de magie van WordPress werken

De WordPress ontwikkelaars van Redkiwi zijn helemaal thuis in de plug-ins en themes van WordPress. Zo bouwen zij uit de juiste bouwstenen in relatief korte tijd een prachtige website die je kan bekoren. Want voordat wij aan de slag gaan, nemen we altijd uitgebreid de tijd om je wensen zo gedetailleerd mogelijk te visualiseren. Ook tijdens het proces houdt je voortdurend een vinger aan de pols. Maar daar houdt het voor ons niet op. Een WordPress ontwerper van Redkiwi ontwerpy tenslotte niet alleen voor jou een website, maar ook voor de klanten en bezoekers. Of misschien wel vooral voor hen. Daarvan is elke WorPress ontwerper bij Redkiwi zich uitermate bewust. Wij zorgen voor een vindbare website die bezoekers verandert in klanten.

Ben je er, net als wij, van overtuigd dat deze filosofie werkt voor jou en je bedrijf? Neem dan contact op en leg je wensen en visie bij ons neer. Wij spelen daar op in met een passend aanbod.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.