Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

De voordelen van WordPress

Werken met WordPress ontwikkelaars heeft vele voordelen. Dit CMS wordt terecht geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid en vrijwel iedereen kan met WordPress overweg. Dat is voor veel bedrijven en ondernemers ideaal. Men heeft zo de zekerheid dat men eenvoudig zelf de website kan updaten zonder dat voortdurende assistentie van buitenaf nodig is. Waar je die assistentie wel bij nodig hebt, is het realiseren van een website in WordPress die je eisen en verwachtingen volkomen beantwoordt. Het is daarom dat je de hulp inroept van Redkiwi. Als ervaren WordPress ontwikkelaar kunnen wij vrijwel alles maken in WordPress. Al vele grote en kleine bedrijven hebben naar grote tevredenheid een beroep gedaan op de diensten van Redkiwi als WordPress ontwikkelaar. Je vindt ze in ons portfolio. Wat je van internetbureau Redkiwi mag verwachten:

  • Een duidelijke en transparante werkwijze die voor je werkt
  • Baanbrekend design in WordPress
  • Maatwerk toegespitst op je specifieke wensen
  • Een representatieve website die goed vindbaar is in de zoekmachines
  • Een gebruiksvriendelijke website met volop ontwikkelingsmogelijkheden

Laat de kracht van Redkiwi voor je werken

Een samenwerking met Redkiwi betekent dat je de handen ineen slaat met een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en een van de beste dienstverleners als het op WordPress en overige CMS aankomt. Maar onze expertise gaat verder dan dat. Wanneer wij werken aan een project laten we altijd het beste uit vele werelden samenkomen. Concreet betekent dat bijvoorbeeld dat wij ook onze kennis van zoekmachine optimalisatie in je voordeel gebruiken. De website is ten slotte je visitekaartje en moet door zoveel mogelijk mensen bekeken worden. Redkiwi is de WordPress ontwikkelaar die je wensen het beste naar de praktijk kan vertalen en staat voor het best mogelijke eindresultaat.

Spreekt deze filosofie je aan en ben je op zoek naar een WordPress ontwikkelaar? Dan zien wij je bericht graag tegemoet. Graag gaan we met je om tafel om te horen wat je ideeën en wensen zijn. Wij spelen daar graag op in met een aanbod dat past bij de visie en mogelijkheden. Maak daarom vandaag direct een afspraak met een kantoor in je regio.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.