WordPress Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

  • Wordpress logo svg
Lees meer

Kies voor WordPress in Rotterdam

Aanwezigheid op het internet is tegenwoordig voor vrijwel ieder bedrijf onontbeerlijk. En hoewel die aanwezigheid tegenwoordig veel verder gaat dan enkel een website, is dat wel de basis. Een goede online strategie behelst een aansprekende website en diverse sociale media die op een goede manier verwijzen naar de website. Omdat een website de basis is, dient de website zelf ook een goede basis te hebben. Als Content Management Systeem (CMS) kunnen wij van Redkiwi veel ondernemers WordPress aanraden. Voor WordPress in Rotterdam kan je terecht bij ons kantoor. Je zult zeker niet de eerste zijn. In onze portfolio tref je diverse WordPress-websites van Rotterdamse bedrijven.

Dus, voor WordPress in Rotterdam wendt je jezelf tot Redkiwi. Maar waarom precies?

  • Je krijgt een professionele, betaalbare en onderhoudsvriendelijke website;
  • Duidelijke, transparante no-nonsense aanpak;
  • Klanten vinden je sneller in de zoekmachines.

Internetpartner voor WordPress in Rotterdam

Het heeft zo zijn voordelen om in een project samen te werken met een lokale partner. Zo is het nog makkelijker om de korte lijnen te hanteren die ook wij zo belangrijk vinden. Wij betrekken je graag bij de realisatie van de website en overleggen graag onze vorderingen. Zo bieden wij je ook optimaal de kans om te profiteren van voortschrijdend inzicht. Ervaring heeft ons namelijk geleerd dat veel van onze klanten daar behoefte aan hebben. Vanuit ons kantoor in Rotterdam bedienen wij de gehele regio Rijnmond. Voor WordPress-websites in Rotterdam en omgeving helpen wij je dan ook graag vanuit hier. Profiteer van de unieke werkwijze van Redkiwi, waarbij wij onze kennis en ervaring optimaal laten renderen voor je. Wij inventariseren je wensen en niet te vergeten die van de (toekomstige) websitebezoekers. Ons doel is een website die zowel jou als hen aanspreekt.

Als ook je op zoek bent naar WordPress in Rotterdam, of wanneer je jezelf afvraagt of een WordPress-website voor je zou kunnen werken, dan staan wij je graag te woord. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met ons kantoor in Rotterdam.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.