Internetbureau Redkiwi

Internetbureau Redkiwi is met zekerheid een échte WordPress specialist te noemen. Wij hebben onze eigen WordPress set-up gerealiseerd en kunnen daardoor eenvoudig digitale maatwerk oplossingen leveren voor jouw online platform. Vanuit een online strategie zetten wij, als WordPress specialist, een digitaal platform neer dat impact maakt voor jouw organisatie.

  • Wordpress logo svg
Lees meer

De eenvoud van WordPress

Een eigen website is vandaag de dag voor een onderneming onmisbaar. Steeds meer mensen zoeken diensten of producten online en daarom is het van essentieel om op het web goed zichtbaar te zijn. Voor het bouwen van een mooie en doeltreffende website is een WordPress specialist van grote betekenis voor je onderneming en doelstellingen. Hoe kan een WordPress specialist je van dienst zijn?

Websites bouwen

WordPress is een programma waarmee de gebruiker op eenvoudige en intuïtieve wijze een website kan bouwen. Die website kan vervolgens worden verbonden aan het internet, zodat elke bezoeker de informatie op de website kan lezen. Het mooie aan WordPress is dat het programma gratis beschikbaar is gesteld. En om het optimale uit de applicatie te halen, staat een WordPress specialist je graag met raad en daad terzijde. Een website bouwen met WordPress mag dan eenvoudig zijn, als je zelf niet de nodige kennis in huis hebt, kan je natuurlijk wel wat hulp gebruiken.

Redkiwi: De wordpress specialist

Waarom eigenlijk een eigen website? Websites bestaan om verschillende redenen. Enerzijds kan een website een puur informatieve functie hebben: een blog bijvoorbeeld houdt de website actueel en interessant. Anderzijds kan een website een persuasieve functie hebben, waarbij conversie dient plaats te vinden van bezoeker naar klant. Tegenwoordig is het ondenkbaar dat een bedrijf geen eigen website heeft. Een eigen website draagt bij aan het karakter en de identiteit van een onderneming en draagt bovendien een klantenwervende functie.

Zoals beschreven is een website bouwen met WordPress eenvoudig. Wie echter een bewezen functionele website in wil schakelen, kiest voor een WordPress specialist. Deze specialist bespaart je geld, levert je een flinke tijdbesparing op en je kan ervan op aan dat het eindresultaat in geen enkel aspect tekortschiet.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.