Wordpress website Amsterdam

Samen maken we impact en boeken wij resultaat in de digitale wereld, in welke branche je ook actief bent, wij, als digital agency, weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers.

  • Wordpress logo svg
Lees meer

Op zoek naar WordPress in Amsterdam?

Jij als ondernemer uit de regio Amsterdam weet hoe belangrijk het is dat je bedrijf op een representatieve manier vertegenwoordigd is op het internet. Een goede website is essentieel als visitekaartje van je bedrijf, maar natuurlijk ook voor het aantrekken van nieuwe klanten. Op het internet draait alles om relevantie, toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Om je website relevant en actueel te houden is het van groot belang dat je deze eenvoudig zelf kunt onderhouden. WordPress is wat dat betreft de ideale CMS (Content Management Systeem) en internetbureau Redkiwi is hét adres voor WordPress in Amsterdam en omgeving. Vele ondernemers in Amsterdam gingen je voor in een samenwerking met Redkiwi. In onze portfolio kom je een aantal van hen tegen.

Stel je schakelt Redkiwi in voor een website in WordPress in Amsterdam, wat kun je dan concreet verwachten?

  • Een complete, op en top professionele website;
  • Goede vindbaarheid in Google, Bing en Yahoo;
  • Aansprekende content die jouw bezoekers verandert in klanten;
  • Alle mogelijkheden om je website in de toekomst verder uit te bouwen.

Ook voor WordPress in Amsterdam

Als een van de toonaangevende en snelst groeiende internetbureaus van Nederland, is Redkiwi inmiddels vertegenwoordigd in alle grote steden, zo ook Amsterdam. WordPress-websites blijken bij al onze kantoren tot de populairste te behoren. Met name voor veel kleine en middelgrote bedrijven zijn dergelijke websites een uitkomst. Wat daarnaast bijdraagt aan ons succes is onze bijzondere werkwijze. Wij houden alle ontwikkelingen op het internet nauwlettend in de gaten en proberen daar met elke nieuwe website nóg beter op in te spelen.

WordPress website bouwen? Neem contact op

Uiteraard willen we precies weten hoe je de nieuwe website voor je ziet en welke functionaliteiten deze moet hebben. Maar daarnaast verplaatsen wij ons vooral in je bezoekers en klanten. Het is vooral belangrijk dat zij een goed gevoel krijgen van jouw website.

Ben je op zoek naar WordPress in Amsterdam en zie je wel iets in de werkwijze van Redkiwi, aarzel dan niet om eens contact op te nemen. Aan de hand van je ideeën kunnen we je direct de mogelijkheden schetsen.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.