Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

De WordPress website designer voor middelgrote en grote bedrijven

Redkiwi is een van de snelst groeiende internetbureaus van Nederland. Wij zijn opgericht in 2004 en bedienen inmiddels honderden klanten. Onze kracht ligt in het ontwerpen van websites en webshops, maar onze werkzaamheden op internetgebied beslaan een breder terrein. In samenwerking met onze klanten werken wij namelijk continu aan het bereiken van gestelde online doelen en het maken van nieuwe plannen. Zo bieden wij optimale hosting en complete service. In de afgelopen jaren is Redkiwi uitgegroeid tot een gespecialiseerde WordPress website designer. Een WordPress website kent vele voordelen boven websites op basis van andere softwaresystemen.
Jouw website is altijd up-to-date met WordPress. Website designer Redkiwi maakt het met WordPress eenvoudig voor klanten om online actueel te blijven. Door gebruik te maken van een website met WordPress kies je namelijk voor een systeem waarvoor geen uitgebreide kennis van het bouwen van websites nodig is. Het aanbrengen van wijzigingen in de tekst is zo gebeurd en ook voor het aanpassen van de overige webcontent hoef je geen webspecialist te zijn. Als WordPress website designer bieden wij optimale gebruiksvriendelijkheid en een dynamische website. Je eigen site wordt hierdoor niet alleen aantrekkelijker voor de bezoekers, maar wordt door zijn actieve status ook sneller gevonden door zoekmachines.

Redkiwi: houdt het simpel

Het gebruiksgemak dat wij je met WordPress website design kunnen bieden, heeft CMS als uitgangspunt. CMS staat voor Content Management System en is een softwaretoepassing die automatisch in een door jou gekozen lay-out online verschijnt. Het toevoegen van HTML-codes is bij een website op basis van WordPress dus niet nodig. En je kunt altijd rekenen op de hulp van Redkiwi; onze kennis en ervaring staan tot je beschikking. Redkiwi is niet voor niets het snelst groeiende internetbureau van Nederland en biedt je een WordPress website designer met ervaring.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.