Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
  • Wordpress logo svg
Lees meer

Wordpress website laten bouwen

Wil je een goede website waarmee je klanten van de juiste informatie kunt voorzien of waarop je interessante aanbiedingen kunt weergeven? Klanten verwachten dat iedereen tegenwoordig op internet te vinden is. Ook als je een website met slechts een of enkele pagina’s hebt, ben je vindbaar en dat is belangrijk voor de (potentiële) klanten. Hoe kom je aan een website die de juiste uitstraling heeft naar de buitenwereld toe en een website die tegelijkertijd handig in gebruik is? Een WordPress website laten bouwen is de oplossing!

Website laten bouwen

Redkiwi helpt je graag bij het bouwen van een professionele website. Een WordPress website laten bouwen is een service waar veel gebruik van wordt gemaakt. Een enthousiast team van ervaren specialisten brengt je wensen in kaart en bouwt de website die aansluit bij je profiel. Redkiwi zorgt voor een website met een aantrekkelijk design, zodat het bedrijf de juiste uitstraling krijgt. Je hoeft je dus niet te verdiepen in het bouwen van de website; dit wordt je helemaal uit handen genomen. Een WordPress website laten bouwen door een professioneel internetbureau bespaart je tijd en energie.

Gebruiksvriendelijk CMS

Redkiwi houdt er rekening mee dat een WordPress website laten bouwen betekent dat je na oplevering van de website zelf op een gemakkelijke manier aan de slag moet kunnen met de website. Er zijn verschillende content management systemen waarop je website kan draaien. Het content management systeem WordPress biedt veel mogelijkheden en is tevens gemakkelijk in gebruik. Daarom is een WordPress website laten bouwen een absolute aanrader. Redkiwi bouwt de complete website voor je en geeft je duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Zo kan je na oplevering van de website zonder problemen zelf tekst en beeld aan de website toevoegen wanneer je dat wilt. En als je naderhand nog vragen hebt, kan je uiteraard altijd bij de supportdesk van Redkiwi terecht.

Denk je ook dat een WordPress-website iets voor jou is en dat Redkiwi de juiste WordPress bouwer is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met ons. Wij schetsen je graag de mogelijkheden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.