Privacy- en cookiebeleid

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door Redkiwi verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om contact op te kunnen nemen naar aanleiding van ingevulde formulieren;
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen;
  • Voor beoordeling van je sollicitatie en/of aanmelding.

Redkiwi bedrijfsinformatie

Dunantstraat 8
3024 BC Rotterdam
010 – 28 196 33

BTW-nummer: 8228.97.799.B.01
KVK: 507346280000

Jouw privacyrechten

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens Redkiwi van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Redkiwi behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

Bewaartermijn gegevens

Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Over je cookie toestemming

Alles wat Redkiwi doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies. Hieronder lees je welke cookies dat zijn. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’.

Google Analytics

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden je gegevens ook niet bij over meerdere apparaten. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

Adwords remarketing pixel

Deze website maakt gebruik van de retargeting opties van Google. Dit maakt het mogelijk om bezoekers aan onze website die al eerder belangstelling hebben getoond, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties in de Google zoekmachine en het Google Netwerk. Dit vindt plaats op basis van een  cookie, die geen persoonsgegevens opslaat maar wel het eerdere gebruik op de website opslaat. Deze cookie wordt opgeslagen op je computer of mobiele telefoon. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier. Afmelden voor de Google cookie kan hier.

Facebook pixel

Deze website gebruikt een Facebook Pixel, een analyse tool van Facebook. Deze tool helpt ons de website te analyseren, waarmee we weer de Facebook ervaring van onze gebruikers kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door deze cookie wordt verzonden en opgeslagen op de servers van Facebook. Facebook gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met jouw IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke Facebook gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Facebookadvertentie. Op deze manier evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Facebook platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van jou als gebruiker. Wel worden de gegevens door Facebook opgeslagen en zodanig verwerkt dat koppeling aan een specifiek gebruikersprofiel mogelijk is. Facebook kan de gegevens daardoor gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, overeenkomstig het privacybeleid van Facebook.

Op onze website zijn buttons opgenomen om artikelen te kunnen promoten (liken) of delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Wil je meer lezen, bekijk dan de privacyverklaring van Facebook of Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Linkedin pixel

Deze website gebruikt Insight Tag en Conversion Tag, twee analyse tools van LinkedIn. LinkedIn gebruikt ‘cookies’. Dit zijn tekstbestanden die geplaatst worden op jouw computer, om ons te helpen de website te analyseren en waarmee we je LinkedIn ervaring kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door de cookie over je sitegebruik, wordt verzonden en opgeslagen op de servers van LinkedIn in Ierland. LinkedIn gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met jouw IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke LinkedIn gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Linkedin advertentie. Op deze manier evalueert Linkedin de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Linkedin platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van jou als gebruiker.

Op onze website zijn buttons opgenomen om artikelen te kunnen promoten (liken) of delen op sociale netwerken als Linkedin. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Linkedin zelf afkomstig is. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Wil je meer lezen, bekijk dan de privacyverklaring van Linkedin (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Hotjar pixel

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website maken wij gebruik van Hotjar cookies. Dankzij de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt. Dit helpt ons weer om de website te verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

Afmelden en wijzigen

Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’. De site blijft dan wel volledig werken. Heb je spijt en wil je je cookie toestemming wijzigen? Wis dan de cookies in je browser, ververs de pagina en je zult de cookiemelding opnieuw in beeld krijgen.

Contact en vragen

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie binnen 1 maand wordt aangepast.