Privacy- en cookiebeleid

Jouw persoonsgegevens worden door Redkiwi verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om contact op te kunnen nemen naar aanleiding van ingevulde formulieren;
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen;
  • Contact op te nemen betreffende een sollicitatie
  • Om contact op te nemen naar aanleiding van het downloaden van content op de site.
Lees verder

Redkiwi bedrijfsinformatie

Dunantstraat 8
3024 BC Rotterdam
010 – 28 196 33

BTW-nummer: 8228.97.799.B.01
KVK: 507346280000

Jouw privacyrechten

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens Redkiwi van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Redkiwi behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kun je een aanvullend verzoek doen om jouw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Over je cookie toestemming

Alles wat Redkiwi doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies en pixels. Hieronder lees je welke cookies dat zijn. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’.

Waarvoor gebruiken wij cookies?

Sommige cookies zijn noodzakelijk voor de volledige en goede werking van de website. Deze noodzakelijke cookies plaatsen wij altijd, wanneer uw browserinstellingen dit toelaten. Dat geldt ook voor Analytics cookies. Deze cookies brengen het gebruik van onze website in kaart, helpen ons onze website te verbeteren of houden bij of advertenties hebben geleid tot het invullen van een formulier.

Ook zetten we zogenaamde tracking cookies in om de website gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken en voor advertentiedoeleinden. Tracking cookies plaatsen wij alleen als u ons daar toestemming voor geeft. Door op ’Aan’ bij de betreffende toestemmingsvraag te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen. Deze cookies gebruiken we om meer informatie over onze bezoekers te krijgen en bezoekersprofielen te maken.

Daarnaast worden er bij uw bezoek aan onze website tracking cookies geplaatst door derden. Redkiwi werkt samen met externe partijen die gebruik maken van cookies om hiermee op uw interesses toegespitste advertenties te kunnen tonen of bepaalde functionaliteiten aan te bieden. Wie naast Redkiwi cookies plaatsen en met welk doel dit gebeurt vindt u terug in een overzicht verderop deze pagina.

Delen van persoonsgegevens door Redkiwi met derden

We delen jouw persoonsgegevens met leveranciers en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw toestemming hiervoor.

Met leveranciers die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Leveranciers

Wij maken gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken namens Redkiwi, met wie elk verwerkers overeenkomsten afgesloten zijn: Hotjar, Mailchimp, Homerun, Gripp, Salesfeed, ActiveCampaign en Pipedrive.

Google Analytics

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden jouw gegevens ook niet bij over meerdere apparaten.

Adwords remarketing pixel

Deze website maakt gebruik van de retargeting opties van Google. Dit maakt het mogelijk om bezoekers aan onze website die al eerder belangstelling hebben getoond, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties in de Google zoekmachine en het Google Netwerk. Dit vindt plaats op basis van een cookie, die geen persoonsgegevens opslaat maar wel het eerdere gebruik op de website opslaat. Deze cookie wordt opgeslagen op je computer of mobiele telefoon. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

Facebook pixel

Deze website gebruikt een Facebook Pixel, een analyse tool van Facebook. Deze tool helpt ons de website te analyseren, waarmee we weer de Facebook ervaring van onze gebruikers kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door deze cookie wordt verzonden en opgeslagen op de servers van Facebook. Facebook gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met jouw IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke Facebook gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Facebookadvertentie. Op deze manier evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Facebook platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van jou als gebruiker. Wel worden de gegevens door Facebook opgeslagen en zodanig verwerkt dat koppeling aan een specifiek gebruikersprofiel mogelijk is. Facebook kan de gegevens daardoor gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, overeenkomstig het privacybeleid van Facebook.

LinkedIn pixel

Deze website gebruikt Insight Tag en Conversion Tag, twee analyse tools van LinkedIn. LinkedIn gebruikt cookies. Dit zijn tekstbestanden die geplaatst worden op jouw computer, om ons te helpen de website te analyseren en waarmee we je LinkedIn ervaring kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door de cookie over je sitegebruik, wordt verzonden en opgeslagen op de servers van LinkedIn in Ierland. LinkedIn gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met jouw IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke LinkedIn gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Linkedin advertentie. Op deze manier evalueert Linkedin de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Linkedin platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van jou als gebruiker.

Salesfeed pixel

Aan deze website is SalesFeed Software gekoppeld. Met de SalesFeed Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. De SalesFeed Software verwerkt hiertoe IP-adressen van bezoekers. De IP-adressen van een deel van de Nederlandse organisaties die deze website bezoekt, worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze website, wordt niet gedeeld met derden. Voor meer informatie over de SalesFeed Software ga naar www.salesfeed.com.

Hotjar pixel

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website maken wij gebruik van Hotjar cookies. Dankzij de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt. Dit helpt ons weer om de website te verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

Vimeo video's

Op onze website zijn video’s van Vimeo opgenomen. Deze video’s gebruiken stukjes code van Vimeo. Door middel van deze code worden cookies geplaatst die door Vimeo gebruikt kunnen worden. Wij hebben geen invloed op het verdere gebruik van de informatie die daardoor door Vimeo wordt verzameld. Lees regelmatig hun privacyverklaring om te weten wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Social media (Facebook, Twitter & LinkedIn)

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Categorieën

Als het om cookies gaat, maken we onderscheid in de volgende categorieën:

  • Noodzakelijke, functionele & analytische cookies
  • Marketing cookies
  • Social media cookies
  • Tracking cookies

Cookie overzicht

In onderstaand overzicht ziet u de cookies die worden gebruikt op de website. Per cookie is uitgelegd wat het doel is en onder welke categorie de cookie valt.

 

Leverancier/ aanbieder Doel Vervaltermijn Categorie
Google Analytics Er worden cookies geplaatst om een beter inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoeker op onze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Het is Google niet toegestaan om de verkregen gegevens te delen of te gebruiken voor andere Google-diensten en wij laten IP-adressen anonimiseren. sessie Analytische
Google Tag Manager Wordt gebruikt om via geanonimiseerde heatmaps of recordings inzicht te krijgen in hoe de website wordt gebruikt. sessie Analytische
Facebook en Instagram De Facebook pixel ziet welke producten u bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Voor de cookies en de mogelijke data die Facebook verzamelt, verwijzen wij naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation 90 dagen Marketing
Facebook en Instagram retargeting Deze retargeting cookie wordt geplaatst om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via beeld-of tekst advertenties op websites van derden. Voor de cookies en de mogelijke data die Facebook verzamelt, verwijzen wij naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation 90 dagen Tracking
Google Ads Google Ads is een dienst van Google die het mogelijk maakt om advertenties te tonen bij de zoekresultaten van de Google zoekmachine. 30 dagen Marketing
Google Ads retargeting Deze cookie wordt geplaatst om clicks en aanvragen te kunnen meten om zo onze advertentiecampagnes te optimaliseren. Ook stelt deze cookie ons in staat om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht opnieuw te bereiken via advertenties op sites van derden. 30 dagen Tracking
Hotjar Er worden cookies geplaatst om een beter inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoeker op onze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website en de door Redkiwi gebruikte kanalen verbeterd. 1 jaar Functioneel
Salesfeed Deze cookies worden gebruik voor het vergaren van surfinformatie. Bijvoorbeeld door mogelijke interesse tijdens het gebruik van de website te volgen. 1 jaar Tracking
LinkedIn De LinkedIn pixel ziet welke producten u bekijkt. Zo kunnen we u relevante advertenties tonen op LinkedIn. Voor de cookies en de mogelijke data die LinkedIn verzamelt, verwijzen wij naar het gegevensbeleid van LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. 180 dagen Marketing
vimeo Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn gelezen. Maakt het mogelijk om video’s emed in de site te tonen. 2 jaar Marketing

Afmelden en wijzigen

Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’. De site blijft dan wel volledig werken. Heb je spijt en wil je je cookie toestemming wijzigen? Wis dan de cookies in je browser, ververs de pagina en je zult de cookiemelding opnieuw in beeld krijgen.

Contact en vragen

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie binnen 1 maand wordt aangepast.