Niet lopen, maar sprinten

Teamwork sprinten plannen bedenken

Het tot leven brengen van de gevormde strategie kan niet zonder kwaliteit en stabiliteit. We werken gestructureerd aan de hand van een scrum en agile werkwijze. Dit draagt bij aan een optimale en efficiënte samenwerking: zo pakken we de punten op die écht van belang zijn voor jouw organisatie en klanten.

Open source ontwikkelen

Development is de core van ons bedrijf. Techniek is sinds 2004 onze reisleider op weg naar de toekomst. Vanuit ons prachtige industriële kantoor in Rotterdam hebben we oneindig veel digitale meters gemaakt. Elke dag een stukje wijzer, slimmer en meer volwassen in een onbegrensde wereld. 

Geen uitdaging is te gek en geen koppeling te groot om onszelf te pushen tot het beste resultaat. Wij streven naar duurzame, verrassende en betrouwbare oplossingen - geen quick en dirty tricks. Daarom prijzen wij open source en toegankelijkheid. Samen bepalen we welk systeem het beste geschikt is voor de digitale transformatie van jouw organisatie.

Onze open source software:

  • React / Next.js / Node.js
  • Symfony
  • Magento
  • TYPO3

Met deze open source systemen zorgen wij er natuurlijk voor dat jij onafhankelijk (van ons) en efficiënt kan werken door een fijne inrichting van de back-end van het CMS. 

Samenwerking is key

Samen werken we naar een oplossing toe. Een oplossing voor het probleem dat jullie organisatie en de eindgebruikers ervaren. We brengen alles in kaart, toetsen dit doorlopend bij de doelgroep en helpen jouw organisatie te groeien. 

Doordat de wensen van organisatie en eindgebruikers kunnen veranderen is het zaak dit met elkaar te blijven delen. Daarom werken we samen met alle belanghebbenden van de nieuwe digitale oplossing. Zo genereren we draagvlak voor de hele organisatie en staan alle neuzen dezelfde kant op, nu én in de toekomst.


We sprinten er samen op los

Onze scrum en agile werkwijze is ingericht op sprints waarin we optimaal gebruikmaken van data, design en technologie. Een sprint is een effectieve en flexibele manier van werken die het team in staat stelt oplossingen op een productievere wijze op te leveren en mogelijke problemen snel te tackelen. Sprints zijn bij uitstek geschikt voor complexe projecten waarvoor je op voorhand geen echte detailplanning kunt maken.

En zo werken we samen naar oplevering toe, aan de hand van een product backlog. Elke oplevering gaat gepaard met een demo met een scrummaster die dit proces in goede banen leidt. Zo hebben alle stakeholders direct zicht op de voortgang die het project boekt.


Je bent zo goed als je laatste werk

Diversiteit is wat ons portfolio zo uniek maakt. Veel verschillende bedrijven in een hoop uiteenlopende branches; ver buiten de gebaande paden zodat we nieuwe kansen ontdekken voor bestaande businesscases.  Neem een kijkje bij onze cases.

Meer weten over dit onderwerp?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.