Zonder strategie geen succes

Stategie implementatie post its

Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strandt is niet ons ding. Impact maken begint vanuit een solide basis: een digitale strategie. Samen met jou kijken onze strategen welke strategie bij jouw organisatie past om voorop te blijven in deze complexe digitale wereld.

(Digitale) strategie opzetten

Samen met onze klanten en haar eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, e-commerce oplossingen en marketing communicatie websites. Het bepalen van een strategie ligt hieraan ten grondslag. Jouw verhaal is uniek en wij zetten dat om in een digitale strategie die jouw organisatie en doelgroepen dichter bij elkaar brengt. Alleen dan maak je impact.

Vanuit ons betrokken en eigenwijze karakter, geven wij het ook aan als wensen je niet zullen brengen waar je heen wilt. Het is aan ons om het proces te bewaken en kritisch te bijven. Met de veranderende digitale wereld in ons achterhoofd creëren wij verrassende inzichten voor jouw organisatie.

De Redkiwi werkwijze

Voordat wij met succes een sterke online strategie bepalen moet het probleem helder zijn. We doorgronden jouw organisatie en doelgroepen van A tot Z. Waar geloven jullie in? Wat doen jullie? Wie bedienen jullie? Welke kanalen gebruiken jullie? De antwoorden op deze vragen vinden we in de discovery fase. Een fase met uitgebreide werksessies en interviews. We bepalen welke digitale oplossing nodig is voor jouw organisatie en hoe wij deze optimaal inzetten. Jouw kennis van de markt en onze digitale kennis komen samen om de beste concepten te creëren én te valideren.

Meer weten over dit onderwerp?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.