Redkiwi in de Top 10 bij de Computable Awards 2018!

Redkiwi zit met de case van ‘Smit Lamnalco’ bij de laatste 10 inzendingen voor de Computable awards 2018! Computable heeft 10 cases aangewezen in de categorie ‘ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf’.

Op vrijdag 18 mei worden de cases gepresenteerd aan de jury, Redkiwi zal het daarbij opnemen tegen onder andere Booking.com, Schiphol en KPN. Niet de minste dus, en dat maakt ons zeer trots!

Redkiwi heeft veel klanten binnen de offshore branche. De opdracht van Smit Lamnalco was duidelijk: Ontwikkel een moderne, eenvoudige bedrijfswebsite welke de nieuwe positionering en het communicatie-thema – “Dedicated to the extreme” – ondersteunt en versterkt! Smit Lamnalco heeft een grote, wereldwijde maritieme expertise en is gespecialiseerd om te opereren in complexe omstandigheden. Van oudsher is het bedrijf en de industrie gewend te communiceren door de schepen centraal te stellen. De nieuwe positionering focust zich op de mensen en de beleving en secundair op de schepen. Deze branding-website is opvallend anders dan die van hun concurrenten. Hierdoor valt de site binnen de branche enorm op. Daarnaast is de site bijzonder snel en draagt het bij aan het imago van het Smit Lamnalco.

Na de presentaties op vrijdag 18 mei sleept de helft van de projecten een nominatie in de wacht. De winnaar in de categorie ‘ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf’ wordt op 30 oktober 2018 bekendgemaakt. Wij zijn er klaar voor!

Deel dit bericht: