Manifest

Manifest

Manifest

Eerlijk
+
Integer

Eerlijk
+
Integer

Eerlijk
+
Integer

We zeggen wat we doen en zijn geen ‘ja-knikkers’. We maken afspraken en daar houden wij ons aan. Soms doen we zelfs meer dan gevraagd, maar we maken altijd af wat er is besproken. Je betaald ons om onze expertise en zeggen daarom niet ‘ja’ omdat je dat wilt horen. We zeggen alleen ja als het ook echt kan. Sommige noemen dat Rotterdams.

Digitaal
succes

Digitaal
succes

Digitaal
succes

We krijgen energie van de successen van onze klanten en de erkenning die we daarvoor krijgen. Liefde voor ons vak wordt pas beloond als de persoon voor wie je het doet er daadwerkelijk succes mee krijgt. Mediocre werk bestaat niet in onze ogen. We richten altijd op het hoogst haalbare. Soms wordt dat extra beloond met een prijs.

Samen
groeien

Samen
groeien

Samen
groeien

We kijken naar de lange termijn, met klanten, partners en kiwi’s. Gewoon éénmalig iets doen is voor ons geen lol. We willen resultaten zien, krijgen en leveren, maar dat kan alleen als je investeert in elkaar. Samen de schouders eronder. Vizier op oneindig en vertrekken. Maar ook altijd terugkijken om te zien vanaf welk punt je was vertrokken en waar je nu bent.

Digital Natives at heart

Digital Natives at heart

Digital Natives at heart

We houden ons bezig met wat er speelt in de digitale wereld zowel van vandaag als morgen en delen dat met iedereen. We zijn gepassioneerd over ons vak. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan hetgeen we doen. Groeien doen we automatisch. En onze opgedane kennis delen we graag met anderen, zowel intern als extern.

We maken plezier

We maken plezier

We maken plezier

We hebben plezier in hetgeen we samen doen, tijdens en na ons werk. Opstaan kan soms al zwaar genoeg zijn en daarom vinden wij het belangrijk dat je werk leuk is. We zijn gepassioneerd over ons vak en we gaan goed met elkaar om. We geven om elkaar en houden van een lolletje tijdens en na werktijd.

Ons verhaal

Ons verhaal

Ons verhaal

Techniek is sinds 2009 onze gids op weg naar de toekomst. We  hebben sindsdien oneindig veel meters gemaakt. En werden elke dag een stukje wijzer, slimmer en volwassener geworden. We ontwikkelden onszelf in een onbegrensde wereld om te beseffen dat de echte toekomst pas net is begonnen.

Tegenwoordig zijn we een hecht team van allerlei verschillende mensen. Divers maar ook hetzelfde. Onze gemene deler? Dat zijn wijzelf. Mensen met digitaal als tweede natuur. Met een kritische blik op vooruitgang. Positief, energiek en nieuwsgierig naar wat ons morgen brengt.

Op geheel eigen wijze vormen we onszelf, onze klanten en onze aanpak met een team van specialisten. De ‘Redkiwi manier’ noemen we dat. Een team van makers, denkers en  visionairs. Intrinsiek gemotiveerd tot op het bot om de toekomst zo mooi, effectief en positief mogelijk te beïnvloeden. Naar een plek waar iedereen blij van word. Want ook al is de toekomst onbekend, hij is niet ondoordacht.

Impact maken op de Redkiwi manier?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.