Responsive website

De digitale wereld is een wirwar aan connecties. In deze complexe wereld verbinden wij mensen aan merken en streven wij naar eenvoud. Jouw vraagstuk is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij aan met concepten die je verwachtingen overtreffen. Samen maken we een responsive website die optimaal zichtbaar is voor alle devices en voldoet aan de wensen van jouw organisatie en de eindgebruiker.

Lees meer

Klaar voor nu: met een responsive website

In het huidige digitale tijdperk worden mensen steeds mobieler en wordt op steeds meer manieren van internet gebruikgemaakt. Daarom worden er continu toepassingen bedacht en ontwikkeld om mobiel internet voor al deze afzonderlijke internetgebruikers mogelijk te maken. Een van de ontwikkelingen om de website bezoeker te bedienen is een responsive website. Redkiwi heeft de expertise in huis om van een website een aantrekkelijke responsive website te maken. Een responsive website is een website die zó is ontworpen dat de website zich aanpast aan het apparaat dat een specifieke internetter gebruikt. Je website wordt zo voor elke bezoeker juist weergegeven. Bezoekers zullen daarom langer op de website blijven hangen, wat intensiever internetverkeer en meer klanten oplevert.

Optimale weergave op elke computer

Anders dan het geschikt maken van een website om zo goed mogelijk weer te geven op een klein beeldscherm, is een responsive website op zowel een traditionele computer als een smartphone altijd optimaal te bekijken en te gebruiken. Daarmee is het responsive design een uitstekend middel om alle mogelijke bezoekers van je website van dienst te zijn. Het ervaren team van Redkiwi heeft al voor vele ondernemingen en instellingen een responsive website ontwikkelt en doet dit ook met alle plezier voor je. Wij bezorgen een website op maat die voor een groot aantal doelgroepen beschikbaar en altijd toegankelijk is. Met een responsive website van Redkiwi loop je dus nooit meer het risico dat potentiële klanten besluiten uit te wijken naar de website van de concurrent.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Ontwerpen jullie mobile first?

Ontwerpen jullie mobile first?

Dat doen we zeker, leuke vraag! We gebruiken hiervoor data uit Google Analytics. Wanneer het grote deel van de bezoekers de website met een mobiel bezoeken, of we zien er een stijging in, is mobile first een goede keuze. We zorgen er sowieso altijd voor dat de website op elk device er op en top uit ziet.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.