Mobiele website bouwen

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Blijf zichtbaar: zorg voor een mobiele website

Een mobiele website bouwen kan niet iedereen. Redkiwi wel. Wij maken geen apps, maar toveren je website om in een mobiele website, die op elke touchpad of telefoon uitstekend te lezen is. Handig, want dan kunnen je klanten jou ook vinden terwijl ze in de trein zitten, lunchpauze hebben of bij vrienden op bezoek zijn. Als wij een mobiele website bouwen, selecteren we de essentiële informatie die je (potentiële) klanten altijd moet kunnen vinden. Dat doen we natuurlijk in nauw overleg met jou, want dat past bij onze aanpak.

Laat ons je mobiele website bouwen

Een mobiele website bouwen gebeurt met de techniek van responsive design: de website past zich vanzelf aan het mobiele apparaat waarop de website bekeken wordt. De mobiele versie van de website wordt dus net zo goed leesbaar op een tablet, een touchpad of een minuscule telefoon. De techniek staat voor niets en de ontwerpers van Redkiwi ook niet. Net als bij het bouwen van de ‘gewone’ website kan je rekenen op een vast contactpersoon. Je krijgt ontwerpen te zien en wordt om feedback gevraagd. Hoe meer feedback je geeft, hoe beter de mobiele website gebouwd wordt. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat je weet hoeveel klanten de mobiele website bekijken, op welke pagina’s ze blijven hangen en wat ervoor zorgt dat ze bij je terugkomen. Laat door ons je mobiele website bouwen en je krijgt er tevreden klanten bij.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie mobile first?

Ontwerpen jullie mobile first?

Dat doen we zeker, leuke vraag! We gebruiken hiervoor data uit Google Analytics. Wanneer het grote deel van de bezoekers de website met een mobiel bezoeken, of we zien er een stijging in, is mobile first een goede keuze. We zorgen er sowieso altijd voor dat de website op elk device er op en top uit ziet.

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.