Website mobiel proof

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Door Redkiwi een mobiele website laten maken

Met de opkomst van smartphones en mobiele telefoons die een internetverbinding hebben, worden steeds meer websites op een klein beeldscherm bekeken. De meeste websites zijn echter gebouwd voor een schermresolutie van minstens 1024 pixels breed en dus niet bepaald geschikt voor mobiele displays. Het resultaat is dat bezoekers die je website via een smartphone bekijken constant moeten in- en uitzoomen. Dit is niet alleen zeer bewerkelijk, maar men raakt ook het overzicht snel kwijt. Hierdoor haken potentiële klanten snel af, en dat is natuurlijk niet iets waarop je zit te wachten. Als je alle mogelijke klanten aan je wilt binden, kies je er voor om een mobiele website te laten maken. Bij Redkiwi zorgen wij dat de mobiele website aan alle verwachtingen voldoet, zodat deze voor iedere internetgebruiker te bezoeken is.

Een website die voor alle beeldschermen toegankelijk is

Met het laten maken van een website die geschikt is voor alle mogelijke beeldschermen ben je op elk moment voor iedereen bereikbaar. Veel mensen maken gedurende een groot deel van de dag uitsluitend gebruik van mobiel internet. Wij hoeven je daarom niet uit te leggen dat het tegenwoordig cruciaal is voor bedrijven en winkels om een mobiele website te laten maken. Als je diensten of producten aanbiedt via internet, is het hebben van een mobiele website zelfs absoluut onmisbaar. Redkiwi heeft veel ervaring met het bouwen van dit soort websites. Wij kunnen voor elk bedrijf een website ontwikkelen die zich speciaal richt op de mobiele internetter. Alle nuttige informatie is hier overzichtelijk terug te vinden, compleet met geoptimaliseerde teksten en vindbaarheid op Google Maps. Een gebruiksvriendelijke, mobiele website laten maken kun je zeker aan Redkiwi overlaten.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie mobile first?

Ontwerpen jullie mobile first?

Dat doen we zeker, leuke vraag! We gebruiken hiervoor data uit Google Analytics. Wanneer het grote deel van de bezoekers de website met een mobiel bezoeken, of we zien er een stijging in, is mobile first een goede keuze. We zorgen er sowieso altijd voor dat de website op elk device er op en top uit ziet.

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Op welke manier doen jullie usertesting?

Op welke manier doen jullie usertesting?

Er zijn verschillende methodes om user tests te doen bij Redkiwi. Bijvoorbeeld: interviews, remote usability testing, usability lab testing, AB tests, heatmaps, etc.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.