Mobiele website maken

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Hoe flexibel is de website?

Als ondernemer gebruik je zelf regelmatig een mobiele telefoon of tablet om onderweg of tijdens een zakelijke afspraak informatie op toe zoeken op het internet. Hoe staat dat eigenlijk met de website van je eigen bedrijf? Kunnen je klanten die ook zo gemakkelijk raadplegen op hun draagbare apparaat, of gaat er dan een heleboel informatie verloren? Als het laatste het geval is, wordt het hoog tijd dat ook jij de website mobiel gaat maken. Redkiwi kan je daarbij helpen. Als internetbureau zijn wij gespecialiseerd in het maken van resultaatgerichte websites. Klanten willen je eenvoudig en snel kunnen vinden. En omdat dat resultaat steeds vaker gezocht wordt op klein en draagbaar formaat, is de website mobiel maken niet langer een overbodige luxe.

Ook je bestaande website mobiel maken is mogelijk

Hoe gaat dat, een website mobiel maken? Redkiwi werkt met responsive design, een techniek waarmee onze ontwerpers ervoor zorgen dat de website zich vanzelf aanpast aan het mobiele toestel waarop de (potentiële) klant aan het zoeken is naar informatie. Welk apparaat er gebruikt wordt maakt niet uit. De website ziet er voor de bezoeker altijd piekfijn uit en de gewenste informatie wordt in een handomdraai gevonden. Als we een website mobiel maken, selecteren we in nauwe samenwerking metjou de essentiële content die een klant altijd en overal op de website moet kunnen lezen. De mobiele website wordt net zo flexibel als de klanten! Loop ze niet mis. Vraag Redkiwi vandaag nog naar de mogelijkheden om de website mobiel te maken.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie mobile first?

Ontwerpen jullie mobile first?

Dat doen we zeker, leuke vraag! We gebruiken hiervoor data uit Google Analytics. Wanneer het grote deel van de bezoekers de website met een mobiel bezoeken, of we zien er een stijging in, is mobile first een goede keuze. We zorgen er sowieso altijd voor dat de website op elk device er op en top uit ziet.

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.