SEO uitbesteden

Veel organisaties hebben geen of weinig vat op hun SEO activiteiten, logisch want de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn zoveel factoren die de rankings in zoekmachines bepalen. Als marketing bureau Rotterdam helpen wij organisaties om de sweet spot te bereiken doordat zij SEO aan ons uitbesteden. Hieronder zullen wij je uitleggen waarom SEO uitbesteden de meest logische keuze is.

Lees meer

Waarom zou ik mijn SEO uitbesteden?

SEO is een vak apart. Er zijn vele variabelen die bepalen op welke positie jij staat in zoekmachines. Al deze variabelen nemen wij in een gedegen plan van aanpak onder de loep. Wij kijken welke variabelen belangrijk zijn voor jouw organisatie en voor jouw doelgroep. Door deze activiteiten uit te besteden kan jij je focussen op je online strategie en kun je ervoor zorgen dat jij bouwt aan een sterker merk.

Welke variabelen zijn er?

De SEO waarde van een organisatie is, zoals eerder aangegeven, afhankelijk van vele variabelen. Een vijftal van deze factoren hebben wij uiteengezet in tips om je SEO positie te verhogen. Wij snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dat is precies waar wij bij kunnen helpen. SEO uitbesteden kan namelijk op 2 manieren:

1. Advies, tips & tricks

Je hoeft bijvoorbeeld niet door ons je content te laten schrijven. Jij hebt namelijk de kennis van jouw bedrijf, product of dienst. Wij helpen je met hoe je content moet schrijven, waar je rekening mee moet houden, maar niet wat je moet schrijven.

2. Volledig uitbesteden

Uiteraard kan je ook alle activiteiten bij ons neerleggen. Zo kunnen wij je helpen met keyword research, blogs & landingspagina’s schrijven, campagnes maken, Google Mijn Bedrijf inrichten, Structured data implementeren, etcetera.

Beide opties zijn natuurlijk afhankelijk van hoeveel capaciteit je hebt als marketingteam. Geen tijd om alles zelf te doen? Besteed dan je SEO uit aan een online marketing bureau.

Samen je SEO inrichten?

Wil je sparren over het uitbesteden van je SEO? Wij van Redkiwi gaan altijd graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

Klaar om je SEO uit te besteden?

Zo gaan wij te werk

We beginnen bij het begin, namelijk een gedegen SEO analyse. Met deze analyse brengen wij je volledige SEO in kaart. Waar scoor je goed op, waar scoor je op dit moment minder op. We gaan data verzamelen en analyseren. Samen maken we beslissingen over wat we houden en wat we anders moeten inrichten.

Vervolgens gaan we door met keyword research. Met doelgroep & keyword research gaan we namelijk op zoek naar de zogeheten content gaps. Dit zijn gaten in de markt waar geen of weinig concurrentie op is en zoeken we naar woorden die veel waarde hebben toevoegen jouw organisatie. Zo weet je waar je over moet schrijven en voor wie.

Onze klanten

Je SEO uitbesteden?

Wij kijken graag mee

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.