Groeien met een solide strategie

Een goede strategie is essentieel voor alle digitale activiteiten. Het geeft richting en houvast tegelijkertijd. We kijken samen vooruit, maar staan ook stil bij de nut en noodzaak van waarom we dingen doen.

Een juiste strategie verenigt

Of het nou design, techniek, of marketing is. Een goede strategie is de stip op de horizon van je organisatie. Het geeft invulling aan al jouw activiteiten. Veel organisaties hebben moeite met het opzetten van een online strategie. Dat is waar wij helpen! Wij weten waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe jij meer bekendheid, meer verkeer, meer klanten of meer omzet kan realiseren in deze snelgroeiende digitale wereld. Wij weten wat jouw doelgroep nodig heeft en welke oplossing je daarbij kan bieden.

Daarbij kijken we naar jouw KPI’s en doelstellingen. We zijn open en eerlijk over welke dingen je wel of juist niet moet doen. Hoe je voorop blijft lopen en daarmee de wensen van je doelgroep voor kunt blijven. Zo maken we impact, maximaal succes! Bij elke stap kijken we hoe we inspanningen, activiteiten en –investeringen optimaal laten bijdragen aan het succes van de online strategie.

Met welke methodes?

We gebruiken verschillende methodieken om dit toe te passen, afhankelijk van de vraag. Zo kijken we vanuit marketing naar de SOSTAC methodiek. Voor het realiseren van een succesvolle discovery kijken we naar het business model canvas. Zo gebruiken we de beste methode per situatie en kijken we naar de best passende volgende stap.

Uitgangspunt bij onze strategische overwegingen is dat een strategie nooit een doel op zich is. Dat geldt dus ook voor een online strategie. Dit lijkt heel logisch, maar toch wordt het verrassend vaak uit het oog verloren. De kern van een goede strategie is wat ons betreft het kiezen van de juiste middelen en intensiteiten in een wirwar van potentie. Daarbij is er geen one size fits all. Bedrijven zijn uniek en daarmee ook hun strategische overwegingen. Gaandeweg in het proces of zelfs al helemaal aan het begin. Strategie is écht maatwerk.

User Experience:  Design

Strategie zorgt voor de juiste keuzes en een ‘stap voor stap’ toekomstplan. Design zorgt voor de digitale vertaling van het merk. We kopiëren geen andere merken. We gaan uit van de eigen kracht van onze klanten. Want waarom zou je jezelf beperken om maar zo goed te zijn als je concurrenten? Design maakt het mogelijk dat je de beste versie van jezelf kan worden.

Wij denken dat strategie & design het middel is om meer focus te krijgen op de doelstellingen en echte verbinding te maken met je doelgroep. Dit is impact maken op wie je bent en hoe je doelgroep je ziet. 

Samen groeien?

Overweeg jij een nieuwe strategische koers? Of heb je een simpele vraag over de te kiezen middelen in een steeds complexere online omgeving? Wij gaan altijd graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.