Customer journey inrichten

De reis van jouw klant. Weet jij welke reis jouw klant nu aflegt? Welke touchpoints hij/zij heeft met jouw organisatie? Komt jouw merk goed tot uiting in alle fasen van de customer journey? Wanneer heb jij voor het laatst je eigen customer journey doorlopen? De customer journey omvat niet alleen de kanaalkeuze maar ook welke inhoudelijke boodschap op welk moment toonbaar moet zijn en de klant écht helpt bij het maken van een bepaalde keuze. Het gaat dus om het creëren van de reis vanuit klantperspectief, niet vanuit de organisatie. De customer journey is de reis die de eindgebruiker maakt met als doel het afnemen van een dienst of product bij jouw organisatie.

De perfecte customer journey

Een perfecte klantreis bestaat helaas niet. Je bent op zoek naar de sweetspot voor de klantreis die jouw gebruikers afleggen. Daarbij veranderen de behoeften van jouw doelgroep continu. Wij helpen je die veranderende behoefte in kaart te brengen en de bijbehorende touchpoints te verwerken in je customer journey. Een digitaal platform is zo’n touchpoint. Daar komen wij dan ook om de hoek kijken. Als digital agency ontwerpen we digitale oplossingen die jouw merkidentiteit vertolken, de mensen achter de oplossingen centraal zetten en daarmee dus een aanvulling is op de customer journey.

Design portfolio

Redkiwi heeft jarenlange ervaring met het inrichten van customer journeys. Ons portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de klant maar met name gericht op de bezoekers. We doen het namelijk niet voor jouw organisatie, maar voor jouw bezoekers. Daarom halen we ook altijd feedback op bij jouw klanten als input voor een goede flow.

Maar wat is de ideale customer journey?

Dat is een journey die we samen, met input vanuit je klanten, vormen. Luisteren naar je klanten is key als het gaat om aansluiting te vinden. Het is meer dan een mooi platform, webshop of website. Het is meer dan die enkele social post, meer dan een nieuwsbrief. Het gaat om alle elementen samen die de journey vormen.

Aan de hand van de journey trek je bezoekers dieper de funnel in en weet je hen te overtuigen klant te worden van jouw organisatie.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.