UX design, méér dan alleen mooi weergegeven

De digitale wereld staat vol met mooie designs. Er komt echter meer bij kijken dan het samenvoegen van mooie plaatjes. Dat is namelijk nog geen UX design. Een UX design is een ontwerp die de user experience van deze digitale oplossing visualiseert. Hierbij is vooraf nagedacht over het opstellen van persona’s en de juiste customer journey. Een UX design waarmee jouw eindgebruikers matchen, overgaan tot meer informatie, een aankoop, een inschrijving: dat is het doel! Een design waar zij niet omheen kunnen. En niet meer weg willen als zij het hebben gezien.

Maak kennis met UX agency Redkiwi

Creatieve concepten bedenken wij als UX agency dagelijks. Onze UX-designers werken de digitale strategie uit in een visueel ontwerp. Eerst aan de hand van wireframes en later pixel perfecte UX-designs die je van je scherm knallen. Wij geven met UX design onder andere advies over content, sitestructuur en navigatiestructuur. Dat doen wij aan de hand van beschikbare gebruikersgegevens, user research en usability testing. Data gebruiken is essentieel, hiermee krijg je namelijk inzicht in de meest optimale customer journey.

De eerste indruk met jouw UX design

Wat beïnvloedt hoe wij naar een organisatie kijken? En waarop baseren we onze keuzes? Juist ja: design! Uitstraling is het belangrijkste en daarom bedenken wij een UX design dat steeds de verwachtingen van jouw eindgebruikers overtreft. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er dus voor dat het een goede eerste keer is. En hoe eenvoudiger het concept en het gebruik daarvan, des te groter het succes. Met onze UX designs voor websites dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie en zorgen wij ervoor dat jij de rode kiwi tussen de groenen bent.

Op zoek naar onderscheidend vermogen en daarmee naar UX design? Dan kunnen wij je, als UX agency, helpen. Met onze concepten maken wij jouw organisatie de rode kiwi tussen de groenen. Deel je uitdaging.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.