Redkiwi: jouw strategisch digitaal partner

Je bent bezig met de ideeën voor een nieuwe e-commerce webshop, digitale rekentool, AI-implementatie, een corporate website of een andere digitale oplossing. Als strategisch digital partner helpen wij je ideeën succesvol uit te rollen, voor jouw organisatie en voor je eindgebruikers.

Wat doet Redkiwi als strategisch digital partner?

Redkiwi helpt jouw organisatie bij de discovery phase, een gedegen strategie, het concept en de validatie daarvan, techniek en de digital marketing. Digital service, van begin tot …? Juist! Er is geen einde! We zijn niet eigenwijs, maar we hebben wel een eigen werkwijze. Continue blijven wij als strategisch digital partner met jullie aan de knoppen van data, design & technologie draaien om digitale groei te realiseren en jullie platform te verbeteren. Strategisch verantwoord, want alleen dan bouwen we samen aan succesvolle lange termijn oplossingen.

Waarom een digitaal partner onmisbaar is?

De digitale wereld ontwikkelt zich in een bijna niet bij te houden tempo. Voor organisaties en opdrachtgevers een flinke kluif. Met de nieuwste technologie kunnen wij, als strategisch digital partner, bedrijfsmodellen vernieuwen, nieuwe integraties verzinnen om efficiënter te werken en de user experience van jouw organisatie en/of klanten verbeteren.

Digitale oplossingen ondergaan een proces waar veel verschillende onderdelen samen komen. Je hebt te maken met mensen, processen, huidige (digitale) platformen, resultaten en verantwoordelijkheden. Alles wordt uitvoerig besproken in het project en op de weegschaal gelegd. De juiste balans moet worden gevonden in de digitale strategie om succes te realiseren. Dat doen wij graag samen, stap voor stap, want groeien kunnen we alleen samen.

Klanten. Opdrachtgevers. Partnerships.

Redkiwi is een team van digitale denkers en makers voor ambitieuze merken. Merken die innovatie en digitale groei omarmen. We werken niet graag aan eenmalige projecten. We geloven in partnerships, enkel voor de lange termijn. Alleen dan halen we de resultaten die nodig zijn om jouw doelstellingen te realiseren. En dat kan op zijn beurt alleen als we in elkaar investeren. Data, desigen & techniek zijn daarbij de uitgangspunten, de digitale oplossing een middel. Groeien doen we samen en met maar één doel voor jouw merk: Create Digital Impact.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.