Benno Lokhorst

Commercieel directeur Benno Lokhorst bij Redkiwi

Benno is een geboren Hagenees en voelt zich erg prettig in de Rotterdamse omgeving. Hij durft, kijkt altijd vooruit en neemt het team graag mee in het realiseren van de dromen. Naast zijn passie voor zijn werk in het digitale domein is hij ook een familiemens en trotse baas van een mini Teckel met Pit Bull eigenschappen. “Kan niet” staat niet in zijn woordenboek beschreven.

Zorgen voor het team!

Benno is een gepassioneerd en bewust persoon die zelf niet in de spotlights hoeft te staan. Hij vindt het belangrijker dat het team op de voorgrond staat en voelt zich gemotiveerd om voor zijn team te zorgen. Verbinding en focus zijn daarin de belangrijkste aspecten. Om op te laden is Benno graag buiten in de natuur, neemt ijsbaden en doet aan freeride skiën. Daarnaast houdt hij van windsurfen en is hij vaak in de sportschool te vinden waar hij aan weightlifting doet.

‘Belangrijk is niet de weg die je gaat, maar het spoor dat je achterlaat.’

Benno is overtuigt dat succes wordt behaalt door teamleden in hun kracht te laten staan. Vanuit deze flow ervaren alle teamleden plezier en maken zij een mooie ontwikkeling door. Het resultaat volgt vanzelf, zowel voor de teamleden als voor de klant die de betrokkenheid oprecht voelt. Samen elke dag een stukje beter, waarbij het doel is om voor elke klant meetbare toegevoegde waarde te bieden.

Hier kan je over praten met

Benno

⛷️
Skiën
🚘
Mobility as a service
📟
Digitale transformatie
🏎️
Formule 1
🏙️
Smart cities
🏋️‍♂️
Crossfit