Corine Denekamp

Corine, geboren Rotterdammer, maar opgegroeid in Rozenburg. Een écht familiemens, dat zien, voelen en merken wij als geen ander! Ze is gek op haar twee katten en houdt zich graag bezig met klussen (tsja, als Ben het niet doet), een echte hobby fotograaf en ze stapt in haar vrije tijd lekker op de motor! Control freak is de middle name, maar vooral gedreven om elke dag een stap vooruit te gaan is haar game.

Lees meer

Matches maken

Corine vindt het fantastisch om medewerkers te ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en de beste match te maken met de rollen in de organisatie. Als de kwaliteiten en capaciteiten van de medewerkers optimaal worden benut is dat natuurlijk een win-win situatie voor medewerker en organisatie.

Corine is onze control freak en gek op structuur (nee geen verf of behang), met deze prachtige eigenschappen probeert zij onze processen zo efficiënt mogelijk in te richten zodat tools en processen vóór je werken in plaats van tegen je. Haar werk is één grote puzzel, soms ontbreken er stukjes of liggen ze niet helemaal op de juiste plek en zodra er dan weer een puzzelstukje op de juiste plek valt dan heeft zij een topdag!