Danielle van Winden

Danielle van Winden, digital marketing consultant bij Redkiwi
Digital Marketing consultant
010 - 281 96 33
vanwinden@redkiwi.nl
LinkedIn

Deze reislustige Rotterdamse, oke in Bergschenhoek opgegroeid maar wel in Rotterdam geboren, heeft nu in Schiedam haar eigen huisje gekocht waar ze erg trots op is. Naast het huis heeft ze ook haar tuin helemaal zelf opgeknapt. Een handige dame dus..
Overigens niet altijd, ze kan soms erg klunzig zijn, iets waar ze vervolgens zelf weer hard om moet lachen.SEO Specialist en levensgenieter

Danielle is onze Digital Marketing Consultant, onze SEO specialist. Ze heeft een ontzettend brede kennis die ze goed toe kan passen in haar werk. Voor klanten bruggetjes maken en daardoor iedereen een stap vooruit helpen. Een gedreven consultant die heel goed weet wat ze aan het doen is.
Maar.. hiervoor moet haar dag wel rustig zijn begonnen, rustig opstaan en vooral die bak koffie niet vergeten waar ze vervolgens heerlijk van geniet in haar tuintje.

Een ding is zeker, met Danielle heb je altijd wel iets om over te kletsen. Of het nou haar wereldreis is, het turnen of surfen. Een levenslustige meid die zegt waar het op staat. En dat doet ze zeker, ze is niet iemand die graag op de voorgrond staat, maar eerlijk is ze altijd. En.. zoals het een echte Rotterdamse betaamt, met de niet lullen maar poetsen mentaliteit.

Hier kan je over praten met

Danielle

🗺️
Reizen
🍽️
Eten
🥤
Drinken
🤸‍♀️
Turnen
🚀
Digital marketing
🏄‍♀️
Surfen