Danique Waanders
Concept & Design
  • Chocola liefhebber
  • Gezelligheid
  • Leergierig
  • Perfectionistisch

Studente

Danique studeert Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool in Utrecht. Voordat ze hieraan begon heeft ze al de opleiding Mediavormgeving afgerond in Apeldoorn. Maar hieruit haalde ze niet genoeg voldoening waardoor ze toch nog verder wilde studeren. Momenteel is ze zich aan het specialiseren in User Experience Design, hier ligt haar interesse. Alhoewel ze ook erg enthousiast wordt van Visual Design. Ze is erg leergierig en gaat met enthousiasme aan de slag als stagiaire bij Redkiwi. Ze hoopt aan de hand van haar stageperiode bij Redkiwi erachter te komen waar echt haar passie ligt.

Vrije tijd

Na een dagje te hebben ontworpen vindt ze het heerlijk om te koken met een goed glas wijn erbij. Lekker kletsen, spelletjes spelen of dansjes te wagen op festivals met haar vriendinnen is ook geen straf. Maar als ze daar geen zin in heeft, zegt ze ook geen nee tegen een avondje Netflix. Of het nou met een wijntje of thee met chocola is, ze is al snel tevreden.

Naast haar stage bij Redkiwi, werkt ze ook nog twee keer per week bij het Beatrix Theater in Utrecht als gastvrouw. Ze heeft het daar erg naar haar zin en ondanks dat het druk gaat worden, wilt ze het zeker blijven combineren. Na jarenlang te hebben gehockeyd, doet ze momenteel niet veel meer aan sport. Alhoewel ze in de winter toch elk jaar weer op de pistes in Oostenrijk te vinden is. Dit vindt ze heerlijk, de hele dag buiten en op de latten staan. Een biertje drinken daarna in de aprés ski tent, hoort er ook zeker bij.