Danny van der Zalm
Development
  • Astronomie
  • Gamen
  • Klantgericht
  • Nieuwsgierig

Werk:

Danny is in 2003 in aanraking gekomen met de webwereld. Eerst als hobby en sinds 2009 op professionele basis. Na 6 jaar bij zijn eerste werkgever te hebben gewerkt vond Danny het tijd worden voor een volgende stap in zijn carrière, na een korte periode gewerkt te hebben in een klein bedrijfje merkte Danny dat hij toch liever in grotere teams wilde werken en had hij in begin 2016 een nieuwere uitdaging gevonden waar hij 2 jaar heeft gewerkt. Hier heeft hij in korte tijd veel ervaring opgedaan van zowel webontwikkeling als klantcontact. Hierdoor is Danny erg klantgericht geworden en kan daardoor als het ware gedachte lezen van klanten.

Danny is altijd erg nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en wil zich daarom verder ontwikkelen. Daarom is Redkiwi de volgende stap geworden in Danny zijn carrière.

Vrije tijd:

In zijn vrije tijd gaat Danny graag op pad naar natuurgebieden om aan natuurfotografie te doen. Daarnaast vindt Danny astronomie erg leuk en daarom kijkt hij graag met zijn telescoop naar de sterren en planeten. Dit doet hij vanuit zijn achtertuin en soms bij de sterrenwacht waar hij lid van is.

Verder houdt Danny ook van gamen en speelt hij graag een spelletje op de Playstation 4.