Janessa Labeur

In haar vrije tijd is Janessa vaak te vinden op festivals en feestjes. Wanneer ze een rustig avondje thuis blijft, kom je haar vooral online tegen. Ze gamet namelijk graag. Daarnaast is zij vaak te vinden in de boksschool, waar ze met veel plezier traint.

Lees meer

Ontwikkeling en verandering is hot!

Innovatie is iets wat Janessa erg aanspreekt. Veel verandering en altijd blijven ontwikkelen is zowel in haar eigen leven als in haar baan een belangrijk onderdeel. Met techniek zit je dan natuurlijk op de goede plek. Redkiwi is haar aangeraden door een docent en het klikte gelijk. De komende maanden gaat Janessa zich binnen Redkiwi ontwikkelen tot developer. Daarnaast heeft ze een passie voor klantcontact en design. Een echte duizendpoot dus!

Het leuke aan Redkiwi vind ze de open sfeer. De open werkplek is erg prettig om in te werken. Daarnaast is er een enorm gezellige sfeer en voel je je gelijk thuis. “Ook in het bedrijf is ontwikkeling en verandering een hot topic”, een goede plek om te blijven ontwikkelen dus, aldus de kersverse stagiair.