Jeroen Brouwer
Support
  • Aanpakker
  • Professioneel
  • Sportief
  • Vliegende keep

Communicatie Multimedia Designer

Jeroen Brouwer is geboren in Capelle aan den IJssel en woont sinds 2008 in Rotterdam. Als afgestudeerd multimedia vormgever aan het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft hij de keuze gemaakt om door te studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Na enkele jaren vol conceptontwikkeling, communicatie, marketing en design is hij in 2012 afgestudeerd als Communicatie Multimedia Designer.
Een veelzijdige opleiding die past bij zijn brede interesse voor online media. Deze veelzijdigheid zet hij nu in om de online activiteiten van klanten van Redkiwi te verbeteren. Hij wil graag proactief meedenken om het maximale uit de online mogelijkheden te halen.

De Intikkers

Als hij niet achter een computer zit speelt hij graag zaalvoetbal in zijn vriendenteam ‘De Intikkers’. Hij heeft een mooie racefiets in de schuur staan die er iets te weinig uit komt maar waar hij met mooi weer graag een stuk mee door de polder fietst. Ook staat er elk jaar een weekje snowboarden met vrienden op zijn agenda. Naast alle activiteiten maakt hij ook graag tijd voor ontspanning op de bank met een boek, film of serie.