Job Keus
Development
  • Enthousiast
  • Feyenoord
  • Gadgets
  • Getrouwd
  • Playstation
  • Tuinieren

Opleiding & werk

In juni 2006 behaalde Job zijn Multimedia Vormgeven diploma aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hij is daarna aan de slag gegaan als Webdesigner in Den Haag. Zijn kracht is zijn brede inzetbaarheid en enthousiasme! Zowel het ontwerpen als het bouwen van websites gaat hem goed af. Na ruim 12 jaar in Den Haag te hebben gewerkt, is Job toe aan een nieuwe uitdaging. In april 2017 verruilt hij zijn vertrouwde Den Haag voor de stad van zijn favoriete voetbalclub, Rotterdam!

Vrije tijd

Naast zijn passie voor websites kijkt hij graag naar voetbal, nou ja het liefst wedstrijden van Feyenoord. De ontlading in de Kuip wanneer Feyenoord scoort, dat vind Job uniek! Naast voetbal is hij graag bezig met tuinieren en rommelen in huis. Om vervolgens even te “ontspannen” tijdens een van de games die hij graag speelt op zijn Playstation. Ghost Recon Wildlands is op dit moment zijn favoriete spel! “In dit spel draait het om het opruimen van een drugskartel in Colombia, echt een vet spel!!” Ook gaat Job graag erop uit met zijn vriendin en/of vrienden. Dagje strand, avondje naar de bios, lekker uit eten, hij vind alles leuk!

Toekomst

Job is iemand die graag controle heeft over zijn leven. Althans hij probeert dit zo goed mogelijk. Van een mooi huisje aan het water, tot zijn vriendin ten huwelijk vragen op een Bounty eiland in de Dominicaanse Replubliek. In de zomer van 2017 heeft hij zijn ja-woord gegeven, super leuk! En dan is de vraag, what’s next? Misschien een kleine Joppie? We houden het in de gaten! Daarnaast wilt Job graag groeien binnen Redkiwi. De komende tijd gaat hij aan de slag in het Magento team, maar zal ook zeker te maken gaan krijgen met de andere teams. Voldoende uitdaging de komende tijd!