Job Mulleman
Development
  • Aanpakker
  • Geniaal
  • Oprecht

Webshops

Mijn naam is Job Mulleman.
Tijdens mijn middelbare opleiding kwam ik in contact met het onderhouden van een website. En sinds dien niet meer opgehouden met het maken en onderhouden van websites. Mede hierdoor ben ik de opleiding MediaTechnologie gaan studeren op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Sinds Oktober 2012 heb ik samen met een klasgenoot een webshop opgericht. Wij verkopen daar producten om je iPhone te customizen. Daarvoor hebben we speciale stickers ontworpen zodat je nog wel de feeling krijgt van je iPhone zonder zo’n groot hoesje, maar hem wel degelijk goed beschermt.

Kitesurfen & Golf 1

Verder in mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk te gaan kitesurfen in Scheveningen of in Kijkduin. Ik beoefen deze sport nu ongeveer 3 a 4 jaar en heb zelf ook les gegeven. In de zomer probeer ik altijd naar een mooie plek te gaan met veel wind en probeer dan zoveel mogelijk te kitesurfen met de locale mensen.
Ik heb ook nog een andere grote hobby en dat is het restaureren van mijn Golf 1 uit 1983. Ik probeer hem nu al ruim een jaar naar showkwaliteit te krijgen. Ik heb hem ondertussen zo aangepakt dat de kleur nog het enige is wat het zelfde is gebleven sinds de aankoop. Ik heb ondertussen alles aangepakt, van motorisch gedeelte, onderstel en het interieur. Als het uit kom ga ik ook af en toe naar speciale Volkswagen meetings.