Joyce Gosens

Privéfoto Joyce Gosens
Senior Accountmanager
gosens@redkiwi.nl
LinkedIn

Na de Middelbare Hotelschool en Communicatie & Media studie heeft Joyce in diverse commerciële functies gewerkt. Met name gericht op salesstrategie, klant optimalisatie en de synergie tussen marketing en sales  (zowel on- als offline) voor klanten, maar ook intern. Op welke manier kan zij producten op de meest effectieve manier afstemmen op de behoeften van klanten en creatieve, indrukwekkende resultaten bereiken die de gewenste KPI's opleveren? Daarnaast is zij bezig om de merkwaarden en producten van Redkiwi naadloos aan te laten sluiten op de markt.

Teamspirit

Joyce is een open en energiek persoon met goed gevoel voor situaties en klantwensen. Ze houdt van een fijne teamspirit en is zeer doelgericht. Contact leggen en behouden is voor haar peanuts en ze haalt plezier uit servicegericht werken waarbij zij met haar team nog net die stap extra zet om opdrachten tot een goed einde te brengen. Adviseren, begeleiden en optimaliseren zijn haar speerpunten.

In haar vrije tijd is ze het liefst buiten in het bos of op het strand. Fitness loopt als een rode draad door haar leven. Daarom is zij naast tijd doorbrengen met haar gezin (man en 2 kinderen) en vrienden veel in de sportschool te vinden. Ze is altijd in voor uitgebreide etentjes en borrels, maar kan ook ontzettend genieten van bingen op Netflix.

Hier kan je over praten met

Joyce

🏋️
Fitness
🌳
Natuur
💆🏻‍♀️
Skincare
💃
Reggaeton
🖥️
Marketing
💼
Sales