Levi Hoonings

Levi Crossfit
Grafisch Vormgever
hoonings@redkiwi.nl
LinkedIn

Een huisstijl, magazine of animatie nodig? Deze Dordtenaar designt het in een korte tijd in elkaar. Al haar ontwerpen zijn tot in de details uitgewerkt en ze ziet wanneer iets 2 pixels niet klopt. Wanneer ze nog niet creatief genoeg kan zijn op werk, tuft ze er op los om wand- of vloerkleden te creëren.

Het gaat immers om balans

Eat, Sleep, Crossfit, Repeat. Naast al die creativiteit heeft Levi nog voldoende energie over om 5x per week te knallen in haar Crossfit box. Wat Crossfit is? Gewichtheffen. Cardio. Gymnastics. En dat alles in de 5e versnelling. Fit en sterk is ze zeker en ze doet er alles aan om dit zo te behouden. Bewust eten en haar lichaam van de juiste fuel voorzien om alles tijdens het sporten te kunnen geven. Ook al is Crossfit haar #1 sport, je kan haar wakker maken voor elke andere sportieve activiteit. Maar wees gewaarschuwd, fanatiek is ze wel!

Maar feest je dan wel, Leef? Oow ja, zeker wel! Wanneer het zonnetje weer gaat schijnen en de festivals om de hoek komen kijken, fladdert dit blije eitje weer naar buiten. Met haar vriendengroep die is ontstaan bij de Crossfit, gaat ze regelmatig techno- en hardstyle festivals langs. Het gaat immers om balans!

Hier kan je over praten met

Levi

🎪
Festivals
🐈
Katten
👾
Grafisch design
🧵
Tufting
🏋️‍♂️
Crossfit
🥫
Voedsel