Lieke Suijk

Lieke woont sinds een aantal maanden in Rotterdam. Voordat zij naar Rotterdam verhuisde heeft Lieke een prachtige rondreis gemaakt door Zuid-Amerika. Daarvoor heeft ze in Zeeland gewoond, met af en toe een tijdje in het buitenland voor stages of gewoon om te werken. Buiten het feit dat Lieke reislustig is, staat zij ook graag op de tennisbaan en houdt zij van gezelligheid en leuke dingen doen met vrienden en familie.
Lees meer

Sfeer maken en hard werken

Lieke komt haar bed uit om er een leuke dag van te maken. Ze is een zeer enthousiast en vrolijk persoon, dus van elke dag probeert ze iets leuks te maken. Maar iets leuks kan ook een middagje, op de bank series kijken, betekenen. 😉
Op haar werk vindt zij het belangrijk om een hecht team te zijn. Samen met je collega’s aan een leuke sfeer op kantoor werken. Met z’n allen een doel nastreven en door goed samen te werken de klanten kunnen bieden wat zij verdienen.
Het gevoel bij Redkiwi is goed. Er hangt een fijne, informele sfeer. En tussen het harde werken door is er ook tijd voor een grapje hier en daar. Ze is heel blij dat ze onderdeel mag zijn van dit leuke team en zichzelf een Kiwi mag noemen.