Marloes Hoonhout

Privefoto van Marloes Hoonhout, UX Designer en Researcher bij Redkiwi
UX Designer & Researcher
010 - 281 96 33
hoonhout@redkiwi.nl
LinkedIn

Deze kleurliefhebber zie je niet snel over het hoofd. Marloes is een drukke bezige bij die van alles leuk vindt. ’s Ochtends vroeg sporten, lezen, schilderen, koken, nieuwe steden ontdekken of met vrienden gekke activiteiten ondernemen. In het weekend legt zij het nachtleven van Den Haag vast in verschillende clubs. En eten? Zolang het op een borrelplank past met een glaasje rode wijn is het altijd goed. #veganshit

Ready, set, go!

In haar werk is Marloes ook een aanpakker. Zodra het startschot klinkt duikt Marloes het liefst direct in de doelgroep en stopt pas als er een nieuw design op de digitale tafel ligt. Gebruiksvriendelijk maar wel met een flinke dosis creativiteit. Een project waar zij het meest trots op is? HelloBUS natuurlijk.

500 digitale talenten van Nederland

Award-winning designer?  Marloes tilt het niveau nog een stapje hoger! Ieder jaar lanceert de TNW de #T500. De T500 is een jaarlijks samengestelde lijst van 500 individuen (onder de 30 jaar) die prestaties hebben geleverd in het digitale landschap binnen Nederland. Onze stralende UX designer Marloes is in de lijst van 2023 opgenomen en mag zich een digitaal talent van het jaar noemen.

Neem een kijkje op de website van TNW.


Hier kan je over praten met

Marloes

💖
Roze (koeken)
👩‍🎤
Billie Eilish
🎨
Design
🐩
Honden
🤡
Internet gekkies
🎙️
Jeugd van Tegenwoordig