Patrick Faasse

Patrick heeft zijn interesse in techniek en zijn affiniteit met ondernemerschap weten te combineren in zijn rol als consultant. Hij benadert ieder project met enthousiasme en doortastendheid maar blijft altijd kritisch op de “bottom line”, er moet immers succes behaald worden.

Lees meer

Off the beaten track

Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer plezier Patrick heeft in het zoeken naar een oplossing. Door te luisteren, doorvragen en aan alle losse eindjes te trekken, wordt er een helder inzicht en overzicht gemaakt, pas dan is hij tevreden. Wel maar voor even want vooruitkijken en de volgende stappen bepalen vindt hij net zo belangrijk. Daarbij raadpleegt hij graag de expertise van collega’s want hoe meer ideeën hoe beter het resultaat.

Natuurlijk is het niet all business. In zijn vrije tijd fietst, wandelt en kookt hij graag. Het reizen is een way of life waarbij de wat avontuurlijke “off the beaten track” bestemmingen de voorkeur hebben. Naast de verre reizen is hij in de zomer vaak in de alpen te vinden en tussendoor als het even kan onderwater in Egypte of op een surfplank in Portugal.