Paul Staal
Online Advies
  • buitenmens
  • consultant
  • longboarden
  • recht door zee
Paul is een veelzijdige consultant met meer dan 10 jaar werkervaring in de online wereld. Na zijn studie vormgeving en ontwerp van interactie is hij aan de slag gegaan bij Atos Origin waar hij 2,5 jaar heeft gewerkt als testengineer / test coordinator. In 2009 is hij als TYPO3 developer gestart bij Redkiwi. Na een paar jaar heeft hij de overstap gemaakt naar projectmanagement en heeft hij met het team meer dan 50 websites en webshops gerealiseerd. In 2016 is Paul aan de slag gegaan als consultant bij een eCommercebureau in Rotterdam. Na een kleine 2 jaar begon het toch weer te kriebelen en is hij terug op het oude nest. Als Digital consultant & Accountmanager zet Paul zich dagelijks in voor de klanten van Redkiwi.

Ideale werkdag

Paul houdt van mensen en van design & techniek. Op zijn ideale werkdag combineert hij dit graag zoveel mogelijk en is hij de schakel tussen de business en zijn collega’s bij Redkiwi. Hij krijgt energie van het doorgronden van nieuwe vraagstukken en het uitdenken en voorstellen van de beste oplossing. Op zijn ideale werkdag is Paul in de ochtend bij een (nieuwe) klant om te sparren over een website of functionaliteit. In de middag toetst hij zijn ideeën bij zijn collega’s en haalt hij de benodigde informatie om het voorstel of de pitch verder uit te werken.

Ideale vrije dag

Paul begint de dag rustig met een kopje koffie en een uitgebreid ontbijt met zijn vriendin. Omdat de zon schijnt gaat hij naar buiten. Op zoek naar de verkoelende schaduw van het bos of de verfrissende wind aan het water. Het liefst gaat hij daar op zijn longboard of skeelers naartoe. Eenmaal aangekomen maakt hij een wandeling of leest hij een non-fictie boek om zijn kennis te verdiepen of te verbreden. Aan het einde van de dag gaat hij terug naar Rotterdam voor een hapje en een drankje op het terras.