Paul van der Meijs

Paul van der Meijs, back-end developer Magento bij Redkiwi

Deze echte Hagenees is onze Magento topper weet je. Paul zegt letterlijk mijn baan is mijn hobby weet je.  Programmeren is dus wat hij het liefste doet. Oplossingen zoeken, lastige situaties structureren en iets moois opleveren. Hij weet er alles van en doet dit al heel z’n leven. 

De lucht in

Vroegah wilde hij gevechtsvlieger worden, maar zodra hij met computers in aanraking kwam, raakte gevechtsvlieger behoorlijk naar de achtergrond. Al maakt hij wel graag nog een ‘vluchtje’ naar Canada of Nieuw Zeeland. Landen met prachtige natuur waar hij misschien ook een mooie zeiltocht zou kunnen maken. 

Rock on!

Verder is deze Hagenees een echte rocker, want drummen en gitaar spelen vallen onder z’n hobby’s. Een potje pingpongen, naar de kroeg en dan vooral als laatste naar huis gaan. Spreek hem overigens niet aan als je bijna naar huis wilt, want dan kan je nog wel eens wat later zijn. Kortom een gezellige, positieve, sportieve developer met zijn focus op de toekomst. Terugkijken doet hij niet aan, hij weet niet eens meer wat hij gisteren heeft gegeten. Waarschijnlijk een broodje haring, toch Paul?


Hier kan je over praten met

Paul

💻
Programmeren
🧡
Magento
🏓
Tafeltennis
🏖️
Scheveningse strand
🎶
Muziek
🎸
Gitaren