Pim Poldervaart

Pim Poldervaart is scrummaster bij Digital agency Redkiwi

Pim, ja wat kan je zeggen over Pim. Pim is gewoon Pim zou hij zelf zeggen. Maar daar doet hij zichzelf een beetje mee tekort. Deze trotse vader van 2 dochters is een harde werker. Een echte teamplayer die met z’n collega’s een mooie prestatie neer wilt zetten. Pim is onze Scrummaster en projectmanager. 

Wat Pim zo’n goede scrummaster maakt, is dat hij heel erg betrokken is. Hij wilt altijd het beste voor de klant en zal daar altijd hard voor werken. Dat vindt hij ook het mooie aan zijn werk. Een mooie prestatie neerzetten met het hele team.


Rotterdam en voetbal

Verder is Pim wel een echte Rotterdammer, of nou ja, omgeving Rotterdam. Hij heeft de niet lullen maar poetsen mentaliteit. Het hoeft van hem allemaal niet zo bijzonder en moeilijk. Dit wordt ook bevestigd door z’n lievelingsdrankje, Thee, en dan alleen de English breakfast van Pickwick. Verder is Pim een echte voetbalfan, een echte Feyenoorder. Dat is ook waar hij het liefst over praat en waar hij helemaal in zit, z’n cluppie Feyenoord. Zelf is hij niet echt een ster in voetballen, maar hij weet wel precies hoe het moet, knipoog. 


Hier kan je over praten met

Pim

Voetbal
🥰
Feyenoord
🍗
Roasts
🎶
Muziek
🍦
Toetjes
🏝
Temptation Island