Renzo Scheltus

Renzo Scheltus privéfoto
Senior Accountmanager
scheltus@redkiwi.nl
LinkedIn

Renzo is een ‘ouwe’ rot in het accountmanagement-vak. Hij is gepassioneerd over zijn werk en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen waar hij samen met zijn team zijn schouders onder kan zetten. Complexe processen doorgronden om samen met het team de beste oplossing te bedenken, realiseren en vervolgens optimaliseren voor de klant. Hij hecht veel waarde aan het opbouwen van waardevolle en transparante relaties met klanten en houdt daarbij altijd rekening met de behoeften en wensen van alle betrokken partijen.

Een tikje eigenwijs

Hoewel Renzo soms een beetje eigenwijs kan zijn, ziet hij dit als een kans om zichzelf te blijven ontwikkelen. Om Pipi Langkous te quoten “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”. Zo is Renzo, niet de langste van het stel, toch jarenlang de keeper van zijn voetbalteam geweest. Tegenwoordig kan hij zijn energie kwijt op de squashbaan waar hij wekelijks competitie speelt. Renzo houdt ervan bordspelletjes te spelen met zijn drie kinderen (Thijmen, Annelieke en Daan). Of met zijn vrienden, als het om de wat meer complexe bordspellen gaat.

Daarnaast houdt hij ervan om samen met zijn partner Ingrid lange strand- of boswandelingen te maken met hun jachthond Fiep; te reizen; het theater te bezoeken; te borrelen of uiteten te gaan. Maar de absolute passie van deze in Suriname geboren Redkiwi is koken. Als Renzo vrienden of familie te eten krijgt, heeft hij het 3 gangenmenu (inclusief de bijpassende wijnen) drie weken daarvoor al compleet uitgedacht. Deze planmatige aanpak mag je dan ook in zijn werk verwachten.

Hier kan je over praten met

Renzo

👨‍🍳
Koken
🍷
Wijn
🍺
Bier
🎲
Bordspellen
🏈
American Football
🎾
Squash